Bize göre derken bize göre pahalı demek istemiştim hocam. Bir ABD'li için bu fiyat bayağı uygundur yani.

Yok onlara göre de uygun sayılmaz, 20 dolara Hollow Knight Silksong gibi bir başyapıt almak varken mesela 30-40 saatlik oynanış sunacak 80 dolara şunu almaz bir insan. Ya da Expedition 33 alır mesela insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Co-op campaign gördüğüm gibi bende demediğimi bırakmadım. Ya komple bırakmalılar ya da üç yılda bir çıkarmalılar. Özgünlük zaten dipteydi daha da beter olmuş. İkinci Dünya Savaşı'na geri dönseler daha çok tutar.

Batsınlar ya daha oyun görmek istemiyorum ben bunlardan. Ghibli tarzı yapay zeka resmi oluşturan bir firmanın ayakta kalmasını istemiyorum.

Oyunu açıp görevlere bakabilirsiniz.

Konudan bağımsız ama Star Wars BF2 oynasanıza, hile denk gelse bile sarıyor. Multiplayer olarak oynaması aşırı keyifli bir oyun. Hele ki SW evrenini seviyorsanız bitmiştir.

Dosya Ekleri

• IMG-20251115-WA0001.webp
    IMG-20251115-WA0001.webp
    261,9 KB · Görüntüleme: 48
Konudan bağımsız ama Star Wars BF2 oynasanıza, hile denk gelse bile sarıyor. Mutiplayer olarak oynaması aşırı keyifli bir oyun. Hele ki SW evrenini seviyorsanız bitmiştir.

Star Wars'ı önce bir kavrasam belki :D yalan değil ben onu Angry Birds Star Wars oyunlarıyla biliyorum sadece ismini ama.

Assetler icin AI kullaniyorlarmis dogru hocam gorev deyince aklim Campaign'e gitti nedense.

Hikaye modu da farklı değil zaten. Daha pause özelliği yok. Co-Op için tasarlanmış olduğu için tek oynasan bile olmayan karakterler var konuşuyorlar falan.