Arkadaşlar iki oyunu beta sürecinde denedim fakat inanılmaz arada kaldım, vuruş hissiyatı olarak Black Ops 7 beni benden aldı, Battlefield 6 ise savaş atmosferini çok iyi veriyor. Karar vermemde yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Her yönüyle BF6 tabii ki. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.
Şu karşılaştırmada illaki CoD savunan biri çıkar gelir birazdan, ne diyeyim; rengarenk ışıklı dünyasıyla ve hollywood karakterleriyle birlikte iyi eğlenceler şimdiden.

Skinlere bak :). Ne bu Mortal Kombat mı?

Işıl ışıl silahlar. Valorant misali.

Son düzenleme:
Call of Duty'de skinler satıyor ki getirilmeye devam ediliyor, bu skinler benim umrumda değil açıkçası. Battlefield'ta savaş atmosferi falan güzel ama vuruş hissi açısından tatmin etmiyor. Gunplay en çok önem verdiğim şey aslında. Bu da beni Black Ops 7'ye itiyor.

Call of Duty'de skinler satıyor ki getirilmeye devam ediliyor, bu skinler benim umrumda değil açıkçası. Battlefield'ta savaş atmosferi falan güzel ama vuruş hissi açısından tatmin etmiyor. Gunplay en çok önem verdiğim şey aslında. Bu da beni Black Ops 7'ye itiyor.
Malesef BF, COD'un yanında kütük, ağır ve akışkan bir gunplaye sahip değil.

Arkadaşlar iki oyunu beta sürecinde denedim fakat inanılmaz arada kaldım, vuruş hissiyatı olarak Black Ops 7 beni benden aldı, Battlefield 6 ise savaş atmosferini çok iyi veriyor. Karar vermemde yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Konu güldürdü, mesajlarda daha çok güldürdü. Halen CoD destekleyen olması çok komik. Havada 360 derece 2 kere yön değiştirip skill farkı ile her maç 2. dakikada ölmek istiyorsan keyfin bilir. Etrafta nicki minaj ve simpson karekterleri gezerken ne kadar zevk alınır bilemiyorum. CoD öldü, oynanacak bir oyun değil. Dediğiniz aksine gunplay namına hiçbir şey yok. Oyundaki tek gunplay movement öğrenmek. Rezil.

Black Ops 7'nin oyuncuya oranla harita boyutu ve muazzam vuruş hissi yüzünden Black Ops 7'ye karar kıldım. Teşekkür ederim.
Unutmayın, BF6 daha uzun süre ve ana akımda kalacak bir oyun muhtemelen. BO7 1 sene sonra pabucu dama atılır.

Zaten fast paced arıyorsanız BF6'ya çok bakmayın, farklı oyunlar. Daha yavaş bir akışı var BF'nin.

Unutmayın, BF6 daha uzun süre ve ana akımda kalacak bir oyun muhtemelen. BO7 1 sene sonra pabucu dama atılır.

Zaten Fast paced arıyorsanız BF6'ya çok bakmayın, farklı oyunlar. Daha yavaş bir akışı var BF'nin.

BF 6 o kadar Slow paced değil, modern bir savaş tarafında geçtiği için BF 1 gibi Slow paced değil düşünüldüğü kadar.

Tüm oyun camiasında Call of Duty'nin artık her sene hiçbir şey eklenmeden çıkan bir servis oyunu açık açık belirtilirken halen şu oyunu almayın lütfen, adamlar sizi umursamıyor.

Konu güldürdü, mesajlarda daha çok güldürdü. Halen CoD destekleyen olması çok komik. Havada 360 derece 2 kere yön değiştirip skill farkı ile her maç 2. dakikada ölmek istiyorsan keyfin bilir. Etrafta nicki minaj ve simpson karekterleri gezerken ne kadar zevk alınır bilemiyorum. CoD öldü, oynanacak bir oyun değil. Dediğiniz aksine gunplay namına hiçbir şey yok. Oyundaki tek gunplay movement öğrenmek. Rezil.
Sakin ol dostum, bu kadar sinirlenecek bir şey yok. Bilgilerini güncellemekte fayda var, Call of Duty serisi her çıktığı yıl en çok satan oyun oluyor. Ne yazık ki Battlefield 6'nın vuruş hissi Call of Duty'nin yanına yaklaşamaz. Biraz daha düzgün üslup ile mesaj yazaydın keşke.