Yo, ben almıyorum. MW19 var bende, BO2 ve WW indirimi bekliyorum şu an. Xbox'umda da BO3, WW2 var. Her sene aynı oyunu çıkarmıyorlar gibi bir ifade kullanmadım. Bariz daha kaliteli ama CoD. Kaliteli olması daha keyifli olduğu anlamına gelmiyor ama net bir şekilde CoD daha üstün.

Sizin fikriniz, genel olarak üstün konusu yanlış bu arada. Son yıllarda Player count açısından çok düştü ve düşmeye devam ediyor. Bu da oyuncuları memnun ediyor yalan olmasın. Umarım en yakın zamanda ölür.

Zaten keyif almak başka oyunun teknik kalitesi başka tartışma olmalı ama nedense ikisini karıştırarak cevap veriyorlar bu yanlış, ravenfielddan zevk alan adam BF6'dan daha iyi demesi gibi bir şey bu, gerçekten oyuncuların teknik artist okuması lazım ünilerde.

Skinlerin animasyonun güzel olması oyunu iyi yapmıyor ki, son bo oyununda bekledikleri 2 3 özellikten biri combat roll :D roll atınca iğrenç bir animasyon ile 3. person oluyor karakter 1 saniyeliğine. Güzel linç yemişti oda. Biraz araştırırsanız ne kadar rezil olduğunu görürsünüz oyunun zaten.

Sizin fikriniz, genel olarak üstün konusu yanlış bu arada. Son yıllarda Player count açısından çok düştü ve düşmeye devam ediyor. Bu da oyuncuları memnun ediyor yalan olmasın. Umarım en yakın zamanda ölür.
Dostum genel teknik kalite olarak COD'un üstün olduğunu söylediğimi anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Gerçekten iddia ettiğim şey dışında her şeyi konuştun.

Oyuncu sayısının düşük olması bir anlam ifade etmiyor konuşulan konu için. BF6, MW19 akıcılığında ve hissiyatında bile değil. Direkt Frostbite engine'nin özürlülüğü bu, yapamazlar. COD yıllardır aralıksız oyun çıkarıyor, MW19 ile gelen yeni motor inanılmaz akışkan ve esnek. Dünyanın en teknik olarak kaliteli FPS oyunu COD. Skinler, senin rahatsız olduğun şeyler bu konudan bağımsız. Oyun iyi olmayabilir, dengesiz olabilir, hitap ettiği kesim değişmiş olabilir, çocuksulaşmış olabilir. Ama COD'un süper teknik kaliteli olduğu yadsınamaz bir gerçek, gerek optimizasyon olsun, gerek akıcılık olsun, gerek hissiyat olsun, gerek detay olsun. MW19'u açıp izleyebilirsin, 2019 oyununun seviyesinde bile değil BF6.

Skinlerin animasyonun güzel olması oyunu iyi yapmıyor ki, son bo oyununda bekledikleri 2 3 özellikten biri combat roll :D
Gerçekten enteresan. Iyi diyen yok zaten, teknik olarak iyi. Genel oyun kalitesi, yazılım kalitesi olarak iyi.

Ayrıca animasyonun iyi olması oyunu da iyi yapar. Teknik olarak başarılı bir ürün olduğunu gösterir.

Dostum genel teknik kalite olarak CoD'un üstün olduğunu söylediğimi anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Gerçekten iddia ettiğim şey dışında her şeyi konuştun.

Oyuncu sayısının düşük olması bir anlam ifade etmiyor konuşulan konu için. BF6, MW19 akıcılığında ve hissiyatında bile değil. Direkt frostbite Engine'nin özürlülüğü bu, yapamazlar. CoD yıllardır aralıksız oyun çıkarıyor, MW19 ile gelen yeni motor inanılmaz akışkan ve esnek. Dünyanın en teknik olarak kaliteli FPS oyunu CoD. Skinler, senin rahatsız olduğun şeyler bu konudan bağımsız. Oyun iyi olmayabilir, dengesiz olabilir, hitap ettiği kesim değişmiş olabilir, çocuksulaşmış olabilir. Ama CoD'un süper teknik kaliteli olduğu yadsınamaz bir gerçek, gerek optimizasyon olsun, gerek akıcılık olsun, gerek hissiyat olsun, gerek detay olsun. MW19'u açıp izleyebilirsin, 2019 oyununun seviyesinde bile değil BF6.

Gerçekten enteresan. Iyi diyen yok zaten, teknik olarak iyi. Genel oyun kalitesi, yazılım kalitesi olarak iyi.

Ayrıca animasyonun iyi olması oyunu da iyi yapar. Teknik olarak başarılı bir ürün olduğunu gösterir.

2019 mükemmel bir oyundu zaten, ondan sonra iyice bozdular. MW 3 mesela, daha büyük bir rezil görmedim ben hayatımda. Neyse yeterli ya bu kadar konuşma, göreceğiz bakalım.

Ben Battlefield 6 aldığıma aşırı pişman oldum, Allah’tan çok para vermedim Ukranya VPN ile almıştım. Sebebine gelelim: bu nasıl mapler kardeşim? Oyunda sadece düzgün 1 map var, o da zaten BF3 map’i Firestorm. Onun dışındaki mapler çöp. Sonra server browser kısmı asla Battlefield 4 gibi değil; adamlar saçma sapan bir server tarayıcısı yapmış. Bir de oyunda silahların hiçbiri vurmuyor, 200 mermi atıyorsun, oyunun b*ktan hitbox’u yüzünden mermi adama değiyor fakat ölmüyor. Gidin Black Ops 7 alın, en azından Battlefield 6’dan daha iyi bir oyun olacak.

Bir de ekleyeceğim şey: Battlefield çalışanları kendi oyununu bilmiyor. Geçen biri tweet attı, adam dedi ki “Ben kadın karakterle oynamak istemiyorum.” Dice firmasında çalışan abimiz de “Erkek karakter aç oyna.” diyor. Sonra tweet atan adam, “Abi bulamadım, nasıl açacağım, söyle.” diyor. Dice çalışanı da daha üst yetkiliyi etiketleyip “Oyunda erkek karakterimiz var mı?” diye soruyor. Koca Dice çalışanları kendi oyununu bilmiyor; üstelik bu dediğim kişi üst yönetici falan.

Dosya Ekleri

• IMG_1494.webp
    IMG_1494.webp
    237,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1495.webp
    IMG_1495.webp
    136,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1496.webp
    IMG_1496.webp
    139,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1497.webp
    IMG_1497.webp
    190,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1498.webp
    IMG_1498.webp
    194,7 KB · Görüntüleme: 32
Ben Battlefield 6 aldığıma aşırı pişman oldum, Allah'tan çok para vermedim Ukrayna VPN ile almıştım. Sebebine gelelim: Bu nasıl mapler kardeşim? Oyunda sadece düzgün 1 map var, o da zaten BF3 Map'i firestorm. Onun dışındaki mapler çöp. Sonra server browser kısmı asla Battlefield 4 gibi değil; adamlar saçma sapan bir server tarayıcısı yapmış. Bir de oyunda silahların hiçbiri vurmuyor, 200 mermi atıyorsun, oyunun b*ktan Hitbox'u yüzünden mermi adama değiyor fakat ölmüyor. Gidin Black Ops 7 alın, en azından Battlefield 6'dan daha iyi bir oyun olacak.

Bir de ekleyeceğim şey: Battlefield çalışanları kendi oyununu bilmiyor. Geçen biri tweet attı, adam dedi ki “ben kadın karakterle oynamak istemiyorum.” dice firmasında çalışan abimiz de “erkek karakter aç oyna.” diyor. Sonra tweet atan adam, “abi bulamadım, nasıl açacağım, söyle.” diyor. Dice çalışanı da daha üst yetkiliyi etiketleyip “oyunda erkek karakterimiz var mı?” diye soruyor. Koca dice çalışanları kendi oyununu bilmiyor; üstelik bu dediğim kişi üst yönetici falan.

Daha kendi oyununu bilmiyor dice çalışanı.

Bir de Battlefield 6, COD’dan şu an daha geride. Vuruş hissi olsun, araç kullanımı olsun aşırı geride. Bu sene ben alacak olsam Black Ops 7 alırdım, zaten aldım. Fakat arada kalan arkadaşlara söyleyeyim: Gidin, Black Ops 7 alın. Battlefield 6 şu an çöp, aşırı çöp.

Ha, o COD’daki skin mevzusuna da gelelim. Black Ops 7’de öyle skinlerin olmayacağını söylediler, sözlerinden dururlar diye düşünüyorum. Black Ops 7’de oyuncuları aşırı dinlediler, bakalım çıkınca.

Son düzenleme: