Call of Duty: Future Warfare'in oynanış görüntüleri sızdırıldı!

Bu oyun bana 2010'larda çıkması planlanıp, sonradan iptal edilen bir projenin nuh nasuh tarihinden kalan bir demosu gibi. MW serisi ile aynı GUI'ı ve oyun motorunu kullanıyor. Muhtemelen Xbox 360 üzerindeki bir dev sürümü.

Turk/Ottoman Warfare (!)

Son düzenleme:
Bu konuda en güzel atılımı EA Games "Battlefield 1 ve Battlefield 5" oyunlarını çıkararak yapmıştı. Ama bilin sonra ne oldu (?); EA sağolsun iki oyuna desteğini hızlıca kesti, oyunlarda ki hilelerle uğraşmayı bıraktı. Özellikle Battlefield 5'e doğu cephesinin gelmesini çok istemiştim.
Activision'un "uzay temalı" oyunu çok tepki çektikten sonra EA "biz de böyle bir oyun üzerinde çalışıyorduk ve gelen tepkileri gördükten sonra vazgeçtik" tarzı bir açıklama yapmıştı.

Gelecek temasını sonradan yaptılar ve en çok disslike alan trailer videosuyla oyuncuların codda gelecek temasını pek sevmediğini anladılar. Bence bir daha gelecek temalı cod yapmazlar.

Gelecek temasını sonradan yaptılar ve en çok disslike alan trailer videosuyla oyuncuların codda gelecek temasını pek sevmediğini anladılar. Bence bir daha gelecek temalı cod yapmazlar.

Oyunun neredeyse hali hazırda yapılmış gibi bir prototipi var. Ama dediğiniz gibi risk almayabilirler, belli olmaz.

Ben CoD oyunlarının sadece hikaye modunu oynayan birisiyim. Son oyun olan CoD MW3 ise bildiğimiz sinematik CoD hikaye modunu almaş ve adeta botlarla Online haritalarında maç yapmak gibi bir şeye dönüştürmüş. Beni seriden kopararak oynadığım en berbat FPS oyunlarında da ilk 10'a rahat şekilde yerleşir. O yüzden bundan sonra çıkacak herhangi bir CoD oyununa gerçekten mükmmel olmadığı sürece para vermem. Dediğiniz gibi şirket satıldı. Bu yüzden az da olsa umudum var bu seriden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…