Dünyanın yaratılışından bu yana çıkmış en kötü Call of Duty oyunu.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 59
Üstün
Dünyanın yaratılışından bu yana çıkmış en kötü Call of Duty oyunu.
Hikaye oynanışının ilk 40 dakikasını cringe yaşamadan ciddi ciddi izlemeye çalışın. Çok zor başarmak.
Bu oyunu nasıl beğeniyorlar ya @Kyosuke00 gerçekten nasıl beğeniyorsunuz?
Oyun sadece satın alarak mı oynanıyor? PC'de var mı bir de.
Game Pass alarak oynayabilirsin 450 TL PC paketi.
Dostum, hikâye modu zerre ilgilendirmiyor beni. Ben sadece multiplayer ve zombisi için alıyorum ve beğeniyorum. Vuruş hissi olsun, oynanış olsun, CoD benim için 1 numara. Siz her oyunu beğenene fanboy gözüyle bakıyorsunuz. Ben oyunu beğendim; dediğim gibi, hikâye umrumda değil.Hikaye oynanışının ilk 40 dakikasını cringe yaşamadan ciddi ciddi izlemeye çalışın. Çok zor başarmak.
Bu oyunu nasıl beğeniyorlar ya @Kyosuke00 gerçekten nasıl beğeniyorsunuz?
Ve adamlar hikâye modunu umursamıyor; tüm geliştirme bütçesini multiplayer’a ve zombiye yatırıyor
Ethem Efe 59
Üstün
Game Pass alarak oynayabilirsin 450 TL PC paketi.
Dostum, hikâye modu zerre ilgilendirmiyor beni. Ben sadece multiplayer ve zombisi için alıyorum ve beğeniyorum. Vuruş hissi olsun, oynanış olsun, CoD benim için 1 numara. Siz her oyunu beğenene fanboy gözüyle bakıyorsunuz. Ben oyunu beğendim; dediğim gibi, hikâye umurumda değil.
Ve adamlar hikâye modunu umursamıyor; tüm geliştirme bütçesini multiplayer'a ve zombiye yatırıyor.
Allah aşkına MP kısmında değişen neler var? Adamlar 1 sene geçmeden yeni oyun çıkarıyor sizde alıyorsunuz. Burada alınmasını gerekçe gösterebileceğin en ufak bir durum yok. Bu oyun hiçbir şekilde 70 doları hak etmiyor. 10 dolar bile hak etmiyor. Gidip halen destek verirseniz bu firmaya tabii ki aynı naneyi önünüze sunacak durmadan. Sizde almaya devam edeceksiniz. İster beğen ister beğenme bu iPhone takıntısına dönüşmüş bir durum. Uyanan uyandı, sizde uyanın artık.
Duvardan atlama geldi, oynanış yavaşlatıldı. Black Ops 6’daki gibi uçarak vurma yok. Bu bile bir gelişme bana göre.Allah aşkına MP kısmında değişen neler var? Adamlar 1 sene geçmeden yeni oyun çıkarıyor sizde alıyorsunuz. Burada alınmasını gerekçe gösterebileceğin en ufak bir durum yok. Bu oyun hiçbir şekilde 70 doları hak etmiyor. 10 dolar bile hak etmiyor. Gidip halen destek verirseniz bu firmaya tabii ki aynı naneyi önünüze sunacak durmadan. Sizde almaya devam edeceksiniz. İster beğen ister beğenme bu iPhone takıntısına dönüşmüş bir durum. Uyanan uyandı, sizde uyanın artık.
COD'u çok seviyorum ama 70 dolara değecek gelişmeler yok.Duvardan atlama geldi, oynanış yavaşlatıldı. Black Ops 6’daki gibi uçarak vurma yok. Bu bile bir gelişme bana göre.
Ethem Efe 59
Üstün
2 şey eklenmiş, inanılmazDuvardan atlama geldi, oynanış yavaşlatıldı. Black Ops 6’daki gibi uçarak vurma yok. Bu bile bir gelişme bana göre.
Kanka ben anlamıyorum, sizi daha neyi değiştirecekler? Ne bekliyorsunuz? Bir de sanki yeni Modern Warfare serileri iyiydi de hâlâ Modern Warfare istiyorsunuz. Ha, beğenmiyorsanız Black Ops serisini oynamak zorunda değilsiniz; kimse size zorla oynatmıyor. Basarsın olumsuz yorumu, geçersin. Bu kadar takmaya gerek yok. İyi forumlar.
Yeni konular
-
-
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway
-
-
-
-
-