Eski Battlefield sözünü tutamadılar. Mesela Battlefield 3 veya 4 gibi bekleniyordu fakat öyle çıkmadı. Yoksa oynanış sayısı bir şey ifade etmiyor, bu sene yine CoD çok satacak.

Ha, bende Battlefield 6 da var. Açıkçası Battlefield 6 istediğim gibi bir oyun olmamış. Daha çok “cod oyuncu kitlesini kendimize çekelim” mantığında bir oyun yapmışlar.

BF kitlesi oyunu genel olarak beğendi, oyuncu sayısı ifade ediyor bir şeyler. Önceki bo oyunlarına bakarsanız betada yüksek oyuncu sayılarına ulaştığını görürsünüz. Ancak BF 6 o kadar sevildiki coda karşı büyük bir boykot ve nefret var şu an. Satış anlamında yetersiz kalacağına eminim.

Anti-Cheat var mış aynen kardeşim ayneeen. Online modda başta konsolcuyla PC oyuncusunu ayırsınlar. Adamlar joystick kullanarak resmen aimbot gibi oynuyor. Oyun hedefe kendi kilitlenip recoil kontrol, sprey control gibi becerileri öğrenmene gerek bile duymuyor. Sadece tuşa bas ben senin yerine vururum oluyor. Kocaman bir Dislike benden.

Son düzenleme:
Ölmesede oyuncu sayısı çok azaldı şu aralar, bir umut var.

Bir şey diyeceğim neden bu kadar ölmesini istiyorsun? Yani sana zorla oynatıyorlarsa okey, zorla aldırttırıyorlarsa ona da okeyde git oynama kardeşim yani bu kadar sevmiyorsan. Bir de cod alanın kendisine saygısı yok demişin senmi karar veriyorsun buna?

Bir şey diyeceğim neden bu kadar ölmesini istiyorsun? Yani sana zorla oynatıyorlarsa okey, zorla aldırttırıyorlarsa ona da okeyde git oynama kardeşim yani bu kadar sevmiyorsan. Bir de CoD alanın kendisine saygısı yok demişin senmi karar veriyorsun buna?

Yıllardır oyunculara 2 gram saygı göstermemesi, her sene aynı oyunu önüne sunup ekstra para istemesi bile gayet yeterli. Sadece ben değilim bunu düşünen. Düzgün bir oyuncuya sorsan aynı cevabı verecektir CoD fanboyu olmayan. İyi günler.

Yıllardır oyunculara 2 gram saygı göstermemesi, her sene aynı oyunu önüne sunup ekstra para istemesi bile gayet yeterli. Sadece ben değilim bunu düşünen. Düzgün bir oyuncuya sorsan aynı cevabı verecektir CoD fanboyu olmayan. İyi günler.

O zaman ölmesini istemek sana değil benim gibi alanlara düşer.

İyi de bunu yapan sadece CoD değil ki, EA de yapıyor, Ubisoft da. Ve ben CoD için konuşuyorum; Black Ops 7’nin betasını oynadım, Black Ops 6 ile gram alakası yok. Farklılık vardı, en basitinden haritalar değişmiş, oynanış değişmiş, baya değişiklik var oyunda. Zombie modu bile değişmiş.

İyi de bunu yapan sadece CoD değil ki, EA de yapıyor, Ubisoft da. Ve ben CoD için konuşuyorum; Black Ops 7'nin betasını oynadım, Black Ops 6 ile gram alakası yok. Farklılık vardı, en basitinden haritalar değişmiş, oynanış değişmiş, bayağı değişiklik var oyunda. Zombie modu bile değişmiş.

Oyuncu sayısı ve incelemeler açısından insanların artık sevmediği anlaşılıyor. Sadece CoD değil zaten başka oyunlara karşıda şu an böyle bir boykot var. Çoğu firma aynısını yapıyor. Bir yerden başlamak lazım oyuncularda Activision'u seçti.

Mesela Black Ops 6’daki çizgi film veya saçma sapan skinler Black Ops 7’ye aktarılmayacak, bu bile büyük bir değişiklik bana göre.