Her sene yaşanan senaryo. Oyun duyurulur. Millet ana bacı söver. Disslike yağmuruna tutar. Sonra oyunun çıkışına yakın gaz bir müzikle patlamalı çatlamalı hiç de fena durmayan bir fragman paylaşılır. İnsanlar her sene aynısı olmuyormuş gibi "bu sefer olmuş lan, ben gaza geldim alıyorum" der. Oyun çıkar. Genelde ortalama bir Call of Duty deneyimini bile veremeyen, berbat bir oyun olduğu anlaşılır. Önceki fragmana dönülür ve video tarihi disslike rekortmenleri arasına girer. Sonra hep birlikte oturur sonraki Call of Duty oyunu için bekleriz.

Her sene yaşanan senaryo. Oyun duyurulur. Millet ana bacı söver. Disslike yağmuruna tutar. Sonra oyunun çıkışına yakın gaz bir müzikle patlamalı çatlamalı hiç de fena durmayan bir fragman paylaşılır. İnsanlar her sene aynısı olmuyormuş gibi "bu sefer olmuş lan, ben gaza geldim alıyorum" der. Oyun çıkar. Genelde ortalama bir Call of Duty deneyimini bile veremeyen, berbat bir oyun olduğu anlaşılır. Önceki fragmana dönülür ve video tarihi disslike rekortmenleri arasına girer. Sonra hep birlikte oturur sonraki Call of Duty oyunu için bekleriz.

Bu sefer öyle değil, cidden betada bile çok kötüydü eş zamanlı oyuncu açısından falan. CoD ölüyor, ve bu güzel bir şey.

Bu sefer öyle değil, cidden betada bile çok kötüydü eş zamanlı oyuncu açısından falan. CoD ölüyor, ve bu güzel bir şey.
CoD asla ölmeyecek. Çünkü Activision bir eşek, oyuncu kitlesi daha büyük eşek. Fifa gibi, Assasin's Creed gibi asla sonu gelmeyecek ve ölmeyecek markalardan birisi. En kötü senaryoda biraz uğraşır ve ortalama bir oyun yaparlar. "Köklerimize dönüyoruz" kolpası falan atarlar. Yine deli gibi satılır. Yine paçayı kurtarır. Umarım dediğiniz gibi olur ama hiç sanmıyorum.

CoD asla ölmeyecek. Çünkü Activision bir eşek, oyuncu kitlesi daha büyük eşek. FIFA gibi, Assassin's Creed gibi asla sonu gelmeyecek ve ölmeyecek markalardan birisi. En kötü senaryoda biraz uğraşır ve ortalama bir oyun yaparlar. "köklerimize dönüyoruz" kolpası falan atarlar. Yine deli gibi satılır. Yine paçayı kurtarır. Umarım dediğiniz gibi olur ama hiç sanmıyorum.

Ölmesede oyuncu sayısı çok azaldı şu aralar, bir umut var.

CoD ne zaman MW1 2019 veya MW2 2022 kalitesinde oyun çıkartırsa o zaman disslike yağmurundan kurtulur.

CoD asla ölmeyecek. Çünkü Activision bir eşek, oyuncu kitlesi daha büyük eşek. Fifa gibi, Assasin's Creed gibi asla sonu gelmeyecek ve ölmeyecek markalardan birisi. En kötü senaryoda biraz uğraşır ve ortalama bir oyun yaparlar. "Köklerimize dönüyoruz" kolpası falan atarlar. Yine deli gibi satılır. Yine paçayı kurtarır. Umarım dediğiniz gibi olur ama hiç sanmıyorum.
Çünkü CoD’un bir rakibi yok kardeşim. Bak mesela, Battlefield 6 denedi ama olmadı. “Olmadı” dediğim, Battlefield 6 şu anda çok eksik bir oyun.

Çünkü CoD’un bir rakibi yok kardeşim. Bak mesela, Battlefield 6 denedi ama olmadı. “Olmadı” dediğim, Battlefield 6 şu anda çok eksik bir oyun.
Battlefield 6 kendi köklerine ihanet etmese aslında mekaniksel olarak çok umut vaadediyordu bence. Ama Battlefield'ı Battlefield yapan her şeyi mahvetmişler.

Tekelleşme konusuna katılıyorum. Benzer durum Fifa için de geçerli. PES resti çektikten sonra adamlar utanmadan aynı oyunu 3 kere üst üste piyasaya sürdüler ama yine güzel satıyor. Çünkü alternatifi yok. Üzücü bir durum maalesef.

Oldu, CoD'u çok uzun bir mesafe ile geçti şu an BF 6, gidin chartlara bakın.
Eski Battlefield sözünü tutamadılar. Mesela Battlefield 3 veya 4 gibi bekleniyordu fakat öyle çıkmadı. Yoksa oynanış sayısı bir şey ifade etmiyor, bu sene yine CoD çok satacak.

Ha, bende Battlefield 6 da var. Açıkçası Battlefield 6 istediğim gibi bir oyun olmamış. Daha çok “CoD oyuncu kitlesini kendimize çekelim” mantığında bir oyun yapmışlar.