Detaylar
Kim cevapladı?seneskilic
Becerikli
Oyun sadece satın alarak mı oynanıyor? Pc'de var mı birde
Maksimum 7 yaş kitlesini eğlendirir. Battlefield 6'yı yüceltmek için bilerek böyle leş çıkartılmış gibi.
yusufumm07 59
Üstün
Uzay temalı gibi hiç hoşuma gitmedi. Asker oyunu bu ya
Ömer_Yeter 59
Üstün
Aynı yıl 2 oyun çıkardılar bir de.CoD serisi nereye gidiyor anlam veremedim ben.Uzay temalı gibi hiç hoşuma gitmedi. Asker oyunu bu ya
Ethem Efe 59
Üstün
Oyunu bayağı beğendim. Multiplayerı ve zombisi bayağı iyi olmuş. Treyarch coşturmuş, bayağı sevdim.
Rezillik, neyse öldüğü belli oldu. Arc Raiders bile 700k concurrent oyuncuya ulaştı. 370K falan sadece BO7.
Neyse, sonuna kadar hak ediyorlar. BF6 ve Arc raiderse devam edelim bizde.
Crackerlardan hangisi kıracak bakalım...

Ethem Efe 59
Üstün
Oyunu bayağı beğendim. Multiplayerı ve zombisi bayağı iyi olmuş. Treyarch coşturmuş, bayağı sevdim.
Adamlar daha hikaye modunda coop oynamayanlar için tek karakter görmek yerine 4 karekterli cutsceneler yapmışlar. Onu geçtim konuşmalar 4 karakter arasında, oyunda 4 karakter yok tek kişi oynarken falan.
Askeri savaş oyununda can barı var, evet, can barı var. Hatta bazı düşmanlarda üstte beyaz kalkan barı var. Mobil oyun bildiğimiz kısaca yani. Öldüğünüzde ölmüyorsunuz. Onun yerine yere düşüyorsunuz. Düşmanlarda size vurmaya kodlanmadığı için öyle duruyorsunuz yerde sanki arkadaşlarınız var mış gibi
God of War açlığını dindirmek isteyenler campaign videolarını seyretsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Geforce NOW Paylaşımlı hesapla oyun oynanabilir mi?
- Because The Internet
-
-
-
-