Oyunu bayağı beğendim. Multiplayerı ve zombisi bayağı iyi olmuş. Treyarch coşturmuş, bayağı sevdim.

Rezillik, neyse öldüğü belli oldu. Arc Raiders bile 700k concurrent oyuncuya ulaştı. 370K falan sadece BO7.

Neyse, sonuna kadar hak ediyorlar. BF6 ve Arc raiderse devam edelim bizde.

Oyunu bayağı beğendim. Multiplayerı ve zombisi bayağı iyi olmuş. Treyarch coşturmuş, bayağı sevdim.

Adamlar daha hikaye modunda coop oynamayanlar için tek karakter görmek yerine 4 karekterli cutsceneler yapmışlar. Onu geçtim konuşmalar 4 karakter arasında, oyunda 4 karakter yok tek kişi oynarken falan.

Askeri savaş oyununda can barı var, evet, can barı var. Hatta bazı düşmanlarda üstte beyaz kalkan barı var. Mobil oyun bildiğimiz kısaca yani. Öldüğünüzde ölmüyorsunuz. Onun yerine yere düşüyorsunuz. Düşmanlarda size vurmaya kodlanmadığı için öyle duruyorsunuz yerde sanki arkadaşlarınız var mış gibi :D şurdaki 2 noktaya git görevleri var yine. 3. şahıs eklemişler, Allah aşkına nedeni ne CoD oyununda? Kutulardan Power up falan geliyor. CoD oynuyoruz arkadaşlar CoD. Arasahneler inanılmaz cringe gerçekten, tepkiler falan daha da kötü. Bildiğimiz arcade boss barı olan savaş var. Havadan bıçak falan atıyorsunuz. Cidden komedi ya. Karekterler konuşurken kendisi gözüküyor sağda. Mobil oyun havası tamamen. Zombi falan, çiçekle savaşıyon. Ya gerçekten rezillik ya, daha çok yazardım ama yazmaya gerek yok. Tamamen çocuklar için tasalanmış bir hikaye. Oynamayın, oynattırmayın. Rezillik çünkü. Woods çubuk adam gibi karşına çıkıyor falan. Ulan ya.