Infinity Ward itibarını çok fena zedeledi artık. Seneye Sledgehammer Games bizi bu durumdan kurtarır umarım. :D
Bugün son bir şans vermek istedim. Sonuç olarak iade talebini açtım. Oynadığım tüm FPS oyunlarında ortalama üzerinde performans veren birisi olarak etrafta pusarak sırf aim assisti var diye beni vuran insanların olduğu bir oyunda oturup sinir krizi geçirmeye niyetim yok açıkçası. Aynı zamanda millet beni 4 mermi ile şak diye öldürürken benim silahım hit marker sayacı gibi maşallah. Gider 7/24 Wardogs oynarım daha iyi. MW4 beklentim yüksekti açıkçası bundan sonra hiçbir CoD'u alacağımı düşünmüyorum.

Hani MnK olmuyor tamam ama Gamepad ile oynadığımda düzgün olsa yine oynarım. Sorun şu ki Aim Assist o kadar güçlü ki bazen adamların yanına kitleniyor bu nedenle aimi adama geri çekmeye çalıştığımda izin vermiyor. Aim Assist bana meydan okuyor resmen.

Hani MW2019 veya MW3 kopyası çıksa bu mekanik ve grafiklerle insanlar en azından derdi ki her sene aynı oyun. En azından oynanış açısından şikayet olmazdı. Ben MW2 sonrasında Online tarafına bu kadar şikayet gelen başka oyun görmedim. BO7'nin hikaye kısmı kötüydü baya gördüğüm kadarıyla. Artık bilgisayar tarafında olmam sebebiyle bu yaşadığım tecrübeden sonra artık bir daha CoD alacağımı sanmıyorum dediğim gibi.

Gerçekten şöyle güzel en az 10 saat süren bir hikaye moduna sahip olsa o verilen paraya üzülmeyeceğim ama 5 saat süren ve çok dandik, derinlikten uzak ve hadi yapalım da yok demeyelim kafası ile kurguladıkları hikaye modunu görünce şu oyuna bir lira veresim gelmiyor. Microsoft, Activision'u satın aldıktan sonra daha da beter oldu zaten. Tez vakitte daha da dibi görürler umarım. Yoksa başka şekilde akıllanacakları yok.