Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nhally

Uzman
Steam üzerinden oyunu açmaya çalıştığımda "DURDUR" yazısı geliyor fakat beni 5-6 saniye beklettikten sonra "OYNA" yazısı tekrardan geliyor yani oyun ekranı gelmeden kapanıyor. Process Monitor logu ve sistemimi aşağıda belirttim.
  • Anakart: Gigabyte A520M K V2
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 4100
  • RAM: 16 GB
  • Ekran Kartı: GTX 1650 Super
Process Monitor dosyası:

Çözüm
Hizmetler bölümünden, GoodbyeDPI'ı bulun. Başlangıç türünü "Elle" olarak ayarlayın. Ardından hizmeti durdurun. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oyuna girmeyi tekrar deneyin.

1741631506499.webp
Evet. Başta GoodbyeDPI ile girdim ama açılmadı. GoodbyeDPI uygulamasını kapatıp denedim ama yine de olumlu sonuç alamadım.

Servisi, hizmetlerden durdurup PC'yi yeniden başlatıp o şekilde girmeniz gerekiyor.

Başlangıç türünü "Elle" olarak ayarlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetler bölümünden, GoodbyeDPI'ı bulun. Başlangıç türünü "Elle" olarak ayarlayın. Ardından hizmeti durdurun. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oyuna girmeyi tekrar deneyin.

1741631506499.webp

Çözüm
1741632296415.webp

Burada GoodbyeDPI'ı bulamadım
Hizmeti bir daha kurdum ve başlangıç türünü "Elle" olarak değiştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu açtım ama sonuç olumsuz.

Tam ekran iyileştirmelerini açtım. Yukarıdaki arkadaşın dediklerini yaptım. Ve aşağı işlemleri uygulayınca sorun çözüldü

• Programı yönetici olarak çalıştır
  • Belgeler > Call of Duty klasörünü sildim
  • Görüntü ayarları > Grafikler altından Call of Duty HQ için GPU Tercihi'ni Yüksek performans seçip Pencereli ekranlar için optimizasyonları kullanma seçeneğini işaretledim.
    • Call of Duty HQ listede yoksa Gözat diyerek elle ekleyebilirsiniz

Eki Görüntüle 131651

Burada GoodbyeDPI'ı bulamadım.
Hizmeti bir daha kurdum ve başlangıç türünü "elle" olarak değiştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu açtım ama sonuç olumsuz.

Tam ekran iyileştirmelerini açtım. Yukarıdaki arkadaşın dediklerini yaptım. Ve aşağı işlemleri uygulayınca sorun çözüldü.

• Programı yönetici olarak çalıştır.
  • Belgeler > Call of Duty klasörünü sildim.
  • Görüntü ayarları > grafikler altından Call of Duty HQ için GPU Tercihi'ni yüksek performans seçip pencereli ekranlar için optimizasyonları kullanma seçeneğini işaretledim.
    • Call of Duty HQ listede yoksa göz at diyerek elle ekleyebilirsiniz.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum bende goodbydpi yok kurmammi gerekiyor anlamadım.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum hiç açılmıyor dediklerinizi yaptım ama hala açılmıyor. Riot Vanguard'da kaldırdım. GoodbyeDPI falan da yok bende.