ww2d

Çalışkan
Steam üzerinden açıyorum, "Çalışıyor" falan diyor sonra açılmadan tekrar "Oyna" diyor. Daha önce de açtığımda Warzone'un üzerinde Install yazıyordu, ne indirebildim ne düzeltebildim. Ben de oyunu kaldırdıp tekrar indirdim ama bu sefer de açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden açıyorum, "çalışıyor" falan diyor sonra açılmadan tekrar "oyna" diyor. Daha önce de açtığımda Warzone'un üzerinde ınstall yazıyordu, ne indirebildim ne düzeltebildim. Ben de oyunu kaldırdıp tekrar indirdim ama bu sefer de açılmıyor.

Eksik veya yanlış DLC indirmiş olabilirsin.

Eksik veya yanlış DLC indirmiş olabilirsin.
O gün oynamıştım oyunu. Kapatınca 2-3 saat sonra girdiğimde install sorunu vardı. Şimdi de kaldırdım tekrar indirdim şimdi yine açtım ama açılmıyor oyun.

Redist paketini kurmayı denediniz mi?
Bir şey kaldırmadım o konuda. Zaten oynayabiliyordum ama redist falan bilmiyorum link atarsanız kurayım eksikse.

O gün oynamıştım oyunu. Kapatınca 2-3 saat sonra girdiğimde install sorunu vardı. Şimdi de kaldırdım tekrar indirdim şimdi yine açtım ama açılmıyor oyun.

Bir şey kaldırmadım o konuda. Zaten oynayabiliyordum ama Redist falan bilmiyorum link atarsanız kurayım eksikse.

Uzun bir süreç ama sorun yaşamıştım benzer format atınca düzelmişti dosyaları falan doğrulayın en kötü.

Uzun bir süreç ama sorun yaşamıştım benzer format atınca düzelmişti dosyaları falan doğrulayın en kötü.
Doğrulama yaptım olmadı. Silip tekrar yükledim olmadı. Şu an hiç açılmıyor.

Riot Vanguard sildim yeniden başlattım yine olmuyor.

Battlenet üzerinden indirdim oynadım ama çok farklı bir oyun. Bazı şeyleri Warzone gibi ama başka bir Warzone. Ayrıca eşleştirme sistemi de çok kötü diye sildim. Normal Steam üzerinden oyunu kaç kez sil yükle yaptım hatırlamıyorum ama hala açamıyorum.

Son düzenleme: