musti2899

Çalışkan
Steam'de başlata tıklayınca oyun açılmıyor. Tüm CoD serilerini oynadım sadece bu oyunda hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepki mi vermiyor, yoksa herhangi bir hata mı veriyor? Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?

Oyna butonuna tıklıyorum durdur yazısı çıkıyor 5 saniye sonra tekrar oyna butonu geri geliyor hiçbir şekilde açılmıyor oyun orijinal Steam'den aldım.

Tepki mi vermiyor, yoksa herhangi bir hata mı veriyor? Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?

Dosya bütünlüğünü doğruladım sıkıntı gözükmüyor.

Yeşil oynat düğmesine tıklıyorum ve sol çubuğun çalıştığını görebiliyorum. Ama sonra 20-30 saniye sonra yeşil oynat düğmesine geri dönüyor. Geri döndüm ve uyumluluğu kontrol ettim ve o konuda iyiyim. Vanguard'ın neden böyle bir şey olduğuna dair bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Oyna butonuna tıklıyorum durdur yazısı çıkıyor 5 saniye sonra tekrar oyna butonu geri geliyor hiçbir şekilde açılmıyor oyun orijinal Steam'den aldım.

Dosya bütünlüğünü doğruladım sıkıntı gözükmüyor.

Yeşil oynat düğmesine tıklıyorum ve sol çubuğun çalıştığını görebiliyorum. Ama sonra 20-30 saniye sonra yeşil oynat düğmesine geri dönüyor. Geri döndüm ve uyumluluğu kontrol ettim ve o konuda iyiyim. Vanguard'ın neden böyle bir şey olduğuna dair bir fikriniz var mı?
1-Steam kapatıp, steam'e sağ tık yönetici olarak çalıştırı deneyin. Sonra oyunu açın.
2-Windows Defender'ı kapatıp deneyin.
3-En güncel AMD veya NVİDİA driverını kurun mutlaka.
4-DirectX & Visual C++ paketleri yükleyin veya güncelleyin.
5-Şunlar Vanguard'la çakışabiliyor kapatıp deneyin varsa.
-MSI Afterburner
-RivaTuner
-Discord Overlay
-OBS
-ReShade
6- Belgeler > Call of Duty Vanguard Klasörünün adını Vanguard_old yap Oyunu tekrar aç (ayarları sıfırlar)
7- Sistem uyumluluğu en önemlisi en az Windows 10 64 bit 8 GB ram ve DX12 uyumluluğu.

Steam'de başlata tıklayınca oyun açılmıyor. Tüm CoD serilerini oynadım sadece bu oyunda hata alıyorum.

Verdiğim çözümlerden biri işe yaradımı? Herhangi bir gelişme var mı. @musti2899

Son düzenleme: