hmz4hsg
Uzman
Hayır BloodStrike'yi.
Bende demin oynadım ama Warzone daha iyi tabii ki. Yine de Warzone optimizasyonu daha iyi olana kadar oynanır.
Orta ayarlarda oynanıyor ama orta ayarlar piksel piksel haberiniz olsun. Yüksek ayarlar fena değil yine, mekanikler ve hissiyat muhteşem.
Ben grafiklere önem veren bir insan değilim kasmasın yeter.Orta ayarlarda oynanıyor ama orta ayarlar piksel piksel haberiniz olsun. Yüksek ayarlar fena değil yine, mekanikler ve hissiyat muhteşem.
Kesinlikle aynısını düşünüyorum grafikler haricinde. Optimizasyonu düzgün kurmak yerine grafikler, texture ve görüş uzaklığından kısıp performans arttırmayı denemişler berbat olmuş. Bunun yerine optimizasyon üzerine uğraşsalardı daha iyi olurdu.Gördüğüm en başarılı PC-mobil oyun portu. Birebir getirmişler resmen oyunu ama gel gör ki Warzone zaten iyi bir oyun değil maalesef. Mobil sürümü de optimizasyon açısından sıkıntılı.
Oyunun gerçekten fizikleri, mekanikleri PC tarafı ile aynı. Zaten aynı motoruyla yapılmış bu yüzden mobil tarafı için yok ağır ve optimize edilmesi zor. Azıcık bile optimize etmeye uğraşmadan grafiklerden kısıp piyasaya sürmüşler. İleride umarım düzelir, düzelirse muhteşem bir oyun.Oyunu Samsung Z Flip 5 üzerinden oynamıştım. 1-2 deneme maçı attıktan sonra oyundan çıktım ve bir daha da girmedim oyuna. Oyunun optimizasyonu kötüydü. FPS kilidini kaldırdım belki ondandır diye bir iki ayar yapıp girdim, yine FPS düşüşleri yaşadım. Grafikleri pek de beğenemedim açıkçası. Mekanikleri mobile iyi entegre etmişlerdi ama beni oyundan iten taraf grafikler ve optimizasyon. Zaten duyduğum kadarıyla oyuncu sayısında düşmeler olmuş galiba. Eğer bir an önce düzeltmezlerse bu oyunun ömrü bayağı kısa olur.
Merhaba, herkesin bir aralar merak ettiği o oyun biliyorsunuz ki 21 Mart'ta çıkış yaptı. Bugün düzgünce oynama şansı buldum ve video çekeyim dedim. Oyunu iPhone 13 ile oynadım çünkü önceki telefonuma destek verilmemişti. (Huawei Mate 20 Pro)
Yüksek ayarlarda oynadım ve beklentimin altında grafiklere sahip. Oyun içinde oynadıkça grafikleri iyileşen oyun gibi bir şey yazmasına rağmen, ilk haliyle bir fark göremedim fazla.
Bunun dışında oyun beni eğlendirdi ve harbiden mekanikler ve içeriksel anlamda Call of Duty Mobile'e göre daha iyi. Eskiden ilk oyunu oynamıştım, açıkçası mekaniksel anlamda çok kötüydü o. Bu oyunu başarılı buldum, dediğim gibi eğlendirdi beni.
Grafikler ve optimizasyon konusunda kesinlikle gelişmesi gereken bir oyun. Tam dakikasını hatırlamıyorum ama Video'da oyuna bayağı fazla drop, FPS düşüşü giriyor.
Orta ve yüksek ayarda oynayabiliyorum yalnızca.
Video:
Yorumlarınızı yaparsanız beni mutlu edersiniz.
Videoyu izlemenizi öneririm.
Ha bu arada oyun IW Engine oyun motorunu kullanıyor, PC sürümündeki Warzone ile aynı oyun motoruna sahip, bu oyun motoru bir mobil oyuna göre ağır ve optimize edilmesi zor. En son Microsoft Activision'u satın aldığı için, şirket umursamaz ve optimize edilmeyecek gibi duruyor.Satın aldıklarından beri berbat oyunlar görüyoruz.
Optimizasyonu düzeltmek yerine, texture ve çözünürlüğünden kısmışlar ama işe yaramamış.
IW engine - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org