Merhaba, herkesin bir aralar merak ettiği o oyun biliyorsunuz ki 21 Mart'ta çıkış yaptı. Bugün düzgünce oynama şansı buldum ve video çekeyim dedim. Oyunu iPhone 13 ile oynadım çünkü önceki telefonuma destek verilmemişti. (Huawei Mate 20 Pro)
Yüksek ayarlarda oynadım ve beklentimin altında grafiklere sahip. Oyun içinde oynadıkça grafikleri iyileşen oyun gibi bir şey yazmasına rağmen, ilk haliyle bir fark göremedim fazla.
Bunun dışında oyun beni eğlendirdi ve harbiden mekanikler ve içeriksel anlamda Call of Duty Mobile'e göre daha iyi. Eskiden
ilk oyunu oynamıştım, açıkçası mekaniksel anlamda çok kötüydü o. Bu oyunu başarılı buldum, dediğim gibi eğlendirdi beni.
Grafikler ve optimizasyon konusunda kesinlikle gelişmesi gereken bir oyun. Tam dakikasını hatırlamıyorum ama Video'da oyuna bayağı fazla drop, FPS düşüşü giriyor.
Orta ve yüksek ayarda oynayabiliyorum yalnızca.
Video:
Yorumlarınızı yaparsanız beni mutlu edersiniz.
Videoyu izlemenizi öneririm.
Ha bu arada oyun ıw Engine oyun motorunu kullanıyor, PC sürümündeki Warzone ile aynı oyun motoruna sahip, bu oyun motoru bir mobil oyuna göre ağır ve optimize edilmesi zor. En son Microsoft Activision'u satın aldığı için, şirket umursamaz ve optimize edilmeyecek gibi duruyor.
satın aldıklarından beri berbat oyunlar görüyoruz.
Optimizasyonu düzeltmek yerine, texture ve çözünürlüğünden kısmışlar ama işe yaramamış.