Call of Duty Warzone Mobile oynadım

iPhone 13’ü Apple soğutmasız bıraktığı için en çok bu oyunda Throttling yiyip duruyorum ilk yarım saat çok iyi giderken yarım saat sonra bir anda zortluyor.
Oyun oynayacaksan aktif soğutma alacaksın, yapacak bir şey yok.

Oyun oynayacaksan aktif soğutma alacaksın, yapacak bir şey yok.
Şu telefonun arkasına takılan şeylerden mi? Hiç sevmem öyle şeyleri bu yüzden görmezden gelmeye devam.

Blood Strike denedim az önce. Sabit 60 FPS verdi. Kalite pek iyi olmasa da PUBG akıcı gibi. Mekanikler Warzone'u andırıyor. Güzel bence. Kalite biraz arts oynanır.

Blood Strike denedim az önce. Sabit 60 FPS verdi. Kalite pek iyi olmasa da PUBG akıcı gibi. Mekanikler Warzone'u andırıyor. Güzel bence. Kalite biraz arts oynanır.
Telefon şarjda şu an biraz olsun ben de yükledim deneyeceğim.

Hocam bir şey soracağım benim telefon tek GPU'dan dolayı desteklemiyor adreno 618 diyor bende adreno 610 vardı APK olarak indirip açmayı denersem FPS düşükmü oynarım yoksa hiç mi açmaz.

Hocam bir şey soracağım benim telefon tek GPU'dan dolayı desteklemiyor adreno 618 diyor bende adreno 610 vardı APK olarak indirip açmayı denersem FPS düşükmü oynarım yoksa hiç mi açmaz.
Denemek gerekiyor bilmiyorum hiç. Önceki telefonumda APK indiremiyordum. İndirmiş olsam oynamış olurdum ve size yardımcı olabilirdim

Yüksek grafikte tam çözünürlükte oynadım. Grafikler gayet güzel herhangi bir pixellik yaşamadım.
Warzone’u mu?

Hocam bilgisayar Warzone denediniz mi hiç? Hissiyat bilgisayar kadar iyi mi?
Daha önce oynadım evet. Mekanikler neredeyse birebir diyebilirim, tabii ki söz konusu telefon olduğu için movementler daha yavaş hissettiriyor. Her şeye ayrı bir tuş koymuşlar pek pratik değil tuşlar. Hissiyat gayet iyi ama bilgisayardaki hissiyatı alamazsınız bu oyunun suçu değil, telefonda oynamamızın suçu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…