O cihazla sıkıntı yaşarsınız baya ama denemekten zarar gelmez.@1589 A51. Çok bir performans beklemiyorum ama mekaniklerini merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Oyun oynayacaksan aktif soğutma alacaksın, yapacak bir şey yok.iPhone 13’ü Apple soğutmasız bıraktığı için en çok bu oyunda Throttling yiyip duruyorumilk yarım saat çok iyi giderken yarım saat sonra bir anda zortluyor.
Şu telefonun arkasına takılan şeylerden mi? Hiç sevmem öyle şeyleri bu yüzden görmezden gelmeye devam.Oyun oynayacaksan aktif soğutma alacaksın, yapacak bir şey yok.
Blood Strike denedim az önce. Sabit 60 FPS verdi. Kalite pek iyi olmasa da PUBG akıcı gibi. Mekanikler Warzone'u andırıyor. Güzel bence. Kalite biraz arts oynanır.
Telefon şarjda şu an biraz olsun ben de yükledim deneyeceğim.Blood Strike denedim az önce. Sabit 60 FPS verdi. Kalite pek iyi olmasa da PUBG akıcı gibi. Mekanikler Warzone'u andırıyor. Güzel bence. Kalite biraz arts oynanır.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Merhaba, herkesin bir aralar merak ettiği o oyun biliyorsunuz ki 21 Mart'ta çıkış yaptı. Bugün düzgünce oynama şansı buldum ve video çekeyim dedim. Oyunu iPhone 13 ile oynadım çünkü önceki telefonuma destek verilmemişti. (Huawei Mate 20 Pro)
Yüksek ayarlarda oynadım ve beklentimin altında grafiklere sahip. Oyun içinde oynadıkça grafikleri iyileşen oyun gibi bir şey yazmasına rağmen, ilk haliyle bir fark göremedim fazla.
Bunun dışında oyun beni eğlendirdi ve harbiden mekanikler ve içeriksel anlamda Call of Duty Mobile'e göre daha iyi. Eskiden ilk oyunu oynamıştım, açıkçası mekaniksel anlamda çok kötüydü o. Bu oyunu başarılı buldum, dediğim gibi eğlendirdi beni.
Grafikler ve optimizasyon konusunda kesinlikle gelişmesi gereken bir oyun. Tam dakikasını hatırlamıyorum ama Video'da oyuna bayağı fazla drop, FPS düşüşü giriyor.
Orta ve yüksek ayarda oynayabiliyorum yalnızca.
Video:
Yorumlarınızı yaparsanız beni mutlu edersiniz.
Videoyu izlemenizi öneririm.
Ha bu arada oyun ıw Engine oyun motorunu kullanıyor, PC sürümündeki Warzone ile aynı oyun motoruna sahip, bu oyun motoru bir mobil oyuna göre ağır ve optimize edilmesi zor. En son Microsoft Activision'u satın aldığı için, şirket umursamaz ve optimize edilmeyecek gibi duruyor.satın aldıklarından beri berbat oyunlar görüyoruz.
Optimizasyonu düzeltmek yerine, texture ve çözünürlüğünden kısmışlar ama işe yaramamış.
IW engine - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Hocam bir şey soracağım benim telefon tek GPU'dan dolayı desteklemiyor adreno 618 diyor bende adreno 610 vardı APK olarak indirip açmayı denersem FPS düşükmü oynarım yoksa hiç mi açmaz.
Denemek gerekiyor bilmiyorum hiç. Önceki telefonumda APK indiremiyordum. İndirmiş olsam oynamış olurdum ve size yardımcı olabilirdimHocam bir şey soracağım benim telefon tek GPU'dan dolayı desteklemiyor adreno 618 diyor bende adreno 610 vardı APK olarak indirip açmayı denersem FPS düşükmü oynarım yoksa hiç mi açmaz.
Warzone’u mu?Yüksek grafikte tam çözünürlükte oynadım. Grafikler gayet güzel herhangi bir pixellik yaşamadım.
- Makaleler
- 9
Hocam bilgisayar Warzone denediniz mi hiç? Hissiyat bilgisayar kadar iyi mi?
Daha önce oynadım evet. Mekanikler neredeyse birebir diyebilirim, tabii ki söz konusu telefon olduğu için movementler daha yavaş hissettiriyor. Her şeye ayrı bir tuş koymuşlar pek pratik değil tuşlar. Hissiyat gayet iyi ama bilgisayardaki hissiyatı alamazsınız bu oyunun suçu değil, telefonda oynamamızın suçu.Hocam bilgisayar Warzone denediniz mi hiç? Hissiyat bilgisayar kadar iyi mi?
Son düzenleyen: Moderatör: