Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
Eğer aynı hesapları kullanıyorsan gözükür diye tahmin ediyorum zaten sen o sakinleri hesaba almış oluyorsun. Baktın mı hiç bilgisayardan?
Şu an PC sürümünü yüklüyordum ama yüklenmesine daha çok var. Umarım gözüküyordur, almamın bir yandan nedeni buydu.Eğer aynı hesapları kullanıyorsan gözükür diye tahmin ediyorum zaten sen o sakinleri hesaba almış oluyorsun. Baktın mı hiç bilgisayardan?
- Makaleler
- 4
Ben gözükeceğini düşünüyorum çünkü silahlar ve operatörler hem MW3'e, hem de Warzone'a aktarılıyor. Şöyle anlatayım hatta: Call of Duty'de kullandığım hesapla Warzone Mobile'e giriş yapınca MW2'deki operatörlerim gözükmüştü. Warzone Mobile'den aldıklarının Warzone'un PC versiyonunda gözükeceğini düşünüyorum. Warzone yüklendiğinde dönüş yap.
Yüklendi ama salondan dönünce dönüş yaparım hocam.Ben gözükeceğini düşünüyorum çünkü silahlar ve operatörler hem MW3'e, hem de Warzone'a aktarılıyor. Şöyle anlatayım hatta: Call of Duty'de kullandığım hesapla Warzone Mobile'e giriş yapınca MW2'deki operatörlerim gözükmüştü. Warzone Mobile'den aldıklarının Warzone'un PC versiyonunda gözükeceğini düşünüyorum. Warzone yüklendiğinde dönüş yap.
@Emile A239 Steam hesabımdaki hesap farklıymış… Konu açtım şimdi umarım aynı hesaba Steam üzerinden binebilirim.
Girebilirim
Son düzenleme:
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam son gelişme nedir?
Warzone’u indiremedim.