Bütçe
3k
Sadece kirlendiği için mi? Şu an mesela kirlendi ve makineye atmadan kendi ellerimle yıkarsam mı performans kaybına uğrar?

Sadece kirlendiği için değil, zamanla sürtünmeye bağlı vs. de olabiliyor, yüzeyinde bozulmalar olabiliyor ve yıkasanız bile geçmiyor.
Yıkayabilirsiniz sorun yok, ancak düzgün kurutmazsanız zarar verebilirsiniz ve bu da performansı düşürür. Yıkadıktan sonra ne çok güneş altına koyun, ne de fön makinesiyle falan kurutun. Normal bir odanın içerisinde olabildiğince düz bir şekilde koyun.

Sadece kirlendiği için değil, zamanla sürtünmeye bağlı vs. de olabiliyor, yüzeyinde bozulmalar olabiliyor ve yıkasanız bile geçmiyor.
Yıkayabilirsiniz sorun yok, ancak düzgün kurutmazsanız zarar verebilirsiniz ve bu da performansı düşürür. Yıkadıktan sonra ne çok güneş altına koyun, ne de fön makinesiyle falan kurutun. Normal bir odanın içerisinde olabildiğince düz bir şekilde koyun.
Anladım. Aklıma tutacaklarımın arasına girdi yorumunuz. Teşekkürler.

O zaman daha dertli gerek yok ya orta-ucuz kalite bir şey alıp yıprandıkça değişmek daha mantıklı geliyor.

Cam mousepadi normal skatezle kullanamazsınız. Cam padlere özel skatezler var. Ama ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kumaştaki gibi performans alamazsınız.
Wraith desteğe sorduğumda "Cam skatezler cam mousepad’in yüzeyini çizebileceği için kullanılması tavsiye edilmememektedir." yazdılar.

O zaman daha dertli gerek yok ya orta-ucuz kalite bir şey alıp yıprandıkça değişmek daha mantıklı geliyor.
Hocam en az 1.5k ediyor bir mousepad. Çok daha aşağı var derseniz 1k-600TL arası varda onlara da performans açısından güvenemiyorum. Ayrıca 2 ayda pisleniyor. Çok pahalıya denk gelir.

Bahsetmeye çalıştığım şey o değil. Stok skatezler ile kullanamazsınız.
Hocam nasıl skatezler önerebilirsiniz o zaman? Yani Obsidian skatezler gibi bir şey mi?

Hocam en az 1.5k ediyor bir mouse pad. Çok daha aşağı var derseniz 1K-600TL arası varda onlara da performans açısından güvenemiyorum. Ayrıca 2 ayda pisleniyor. Çok pahalıya denk gelir.

IKEA'nın mousepadi vardı 300 lira mı ne bayağı F/P kötü de değil 2 seneye yaklaştım, yine bu tarz bir şey alıp geçerim.

Hocam en az 1.5k ediyor bir mousepad. Çok daha aşağı var derseniz 1k-600TL arası varda onlara da performans açısından güvenemiyorum. Ayrıca 2 ayda pisleniyor. Çok pahalıya denk gelir.

Hocam nasıl skatezler önerebilirsiniz o zaman? Yani Obsidian skatezler gibi bir şey mi?
X-Raypad Jade olabilir.