Bütçe
3k
İyi sosyaller. Wraith'in Cosmic Glass V2 modeli yine stoklara gelmiş. Bir de mouse modelimin kendi mouse pad'i Lamzu Energon Pro da gelmiş. İkisi de 3.000 TL. Acaba cam mouse pad'ler alınmaya değer mi?
  • Ekiple CS, Valorant arası sürekli geçiş yapıyoruz. Bir de kendim Fortnite oynuyorum. Yani hardcore girişen bir oyuncuyum fakat tek bir oyuna saatler harcayacak kadar değil. :D Sizce cam mouse pad alayım mı?
  • Normalde klavye alacaktım lakin Snap Tap veya Rapid Trigger özelliğinin benden biraz daha yüksek ranklı oyuncular için veya direkt e-sporcular için daha olumlu faydası olduğunu düşünüyorum. Bu arada Valorant'ta Altın 3, CS2'de Seçkin rütbem 8, 132.
Kumaş dışına çıkmazdim sensör uyumu, kontorl , skatez uyumu olsun 10 kat daha iyi camdan. Lolde ve Csde cam kullandim oynayasım bariz bir şekilde düştü, önermiyorum.

IKEA'nın mousepadi vardı 300 lira mı ne bayağı F/P kötü de değil 2 seneye yaklaştım, yine bu tarz bir şey alıp geçerim.
Peki, hiç gaming mousepad kullanmış mıydın daha öncesine kadar? Ben Logitech G serisi kullanmıştım Wraith'e geçince ciddi anlamda fark oluştu.

Kumaş dışına çıkmazdim sensör uyumu, kontorl , skatez uyumu olsun 10 kat daha iyi camdan. Lolde ve Csde cam kullandim oynayasım bariz bir şekilde düştü, önermiyorum.
Anlaşılan Cam mousepad büyük oranla önerilmiyor. Sanırsam kumaş mousepad tercih edeceğim. Çok teşekkür ederim sana da.

Peki, hiç gaming mouse pad kullanmış mıydın daha öncesine kadar? Ben Logitech G serisi kullanmıştım Wraith'e geçince ciddi anlamda fark oluştu.

Anlaşılan cam mouse pad büyük oranla önerilmiyor. Sanırsam kumaş mouse pad tercih edeceğim. Çok teşekkür ederim sana da.

QCK ve HyperX Fury s kullandım.
Şu anda bunu kullanıyorum.

Gönül ister artisan hien kullanalım ama çok pahalı.

QCK ve HyperX Fury s kullandım.
Şu anda bunu kullanıyorum.

Gönül ister artisan hien kullanalım ama çok pahalı.

Hocam yani direkt Artisan yerine başka moseupad'lerde var ki onlar da aslında ucuz. Ben 3 yıldır hikayeli oyunlar oynuyorsam onun 4'te 2'si kadar rekabetçi oyun oynuyorum sadece. Ben bu halimle Artisan almam ki sizde herhalde Elmas, Yücelik, Global falan değilsinizdir diye umuyorum :D Birde sizin gösterdiğiniz mousepad'in sürtünmesini boş verdim boyutu çok ufak. Benim mousepad'im 470mm x 420mm ölçüye sahip.