Gece 62

Üstün
Nasıl ki klima montajında vakumlama gerektiği halde umursamayan marka servisleri varsa, bulaşık ve çamaşır makinesinde de yapmaktan kaçındıkları gerekli bir işlem var mı?

Ben geçen sene set aldım kurdurdum, nizami kurup gittiler, sadece ayak ayarlarını öylesine yapıyorlar ona bakarsınız.

Ayak ayarı olmayınca çamaşır makinesi sıkmada dile geliyor, bulaşık makinesinin kapağı zor açılıp kapanıyor.

@Gece

Hortumları ayağı falan ayarlıyorsunuz. Suyunuz sert ise falan ona göre yok bulaşık makinesi tuzu atın şunu yapın muhabbeti var ama kimse kullanım kılavuzu okumadığı için önemi yok. Ülkede kaç kişi çamaşır ve bulaşık makinesini birden fazla modda calistiyor ki? Ülkede kaç kişi çamaşır makinesinin on yıkama gözüne deterjan koymasına rağmen bulaşık makinesinin on yıkama gözüne de deterjan koyuyor?

Klimada 2 parça ayrı geldiği ve kapalı devre olması gerektiği için öyle bir olay var. Buzdolabı, derin dondurucu gibi cihazlarda da var ama onlar birleşik geldiği için böyle bir dert yok. Bundan anlayabileceginiz gibi gazı bitmiş gaz basalım diye bir olay da yok. Kompresör güzel yalansın diye nakliye sonrası birkac saat kullanim konumunda beklemek yeterli.

Kullanım kılavuzu süs değil.