Makaleler
1
Yer
Ankara
Can Sungur, deprem sonrası yıkım olmamasına rağmen hizmet kesintisi yaşandığı ve yeterli destek verilmediği gerekçesiyle, Türkiye'de Turkcell altında hizmet veren GeForce NOW sponsorluğunu kendi kararıyla sonlandırdığını açıkladı. Güzel tepki fakat “Aynı tepkiyi neden Hatay depreminde göstermedin?” diye sorarlar adama. O dönemde herkes şikâyet ederken bu konuda hiç konuşmamıştı. Şahsen, istediğini alamadığı için bu olayı bahane ettiğini düşünüyorum çünkü Can Sungur'un çok düşünceli iyi biri olduğu kanısında değilim. Yine de tepki tepkidir, umarım diğer YouTuber'lar da benzer şekilde sponsorluk anlaşmalarını sonlandırır.

1745420127311.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada bir sorun olmuştur. Dediğin gibi aynı tepkiyi Hatay'da niye göstermedi? Depremi bahane ederek GFN tepkilerini önlemeye çalışmış. Klasik CS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere o güveni yitirdiği için, bu yaptığı hareketin de altı boş geliyor. Hangi hissiyatla bu tavrı koydu bilemeyiz ama fırsatçılığı korkunç bir boyutta gerçekten.

Arpası az gelmiştir.

Hatay depremini geçtim, millete 1060 verilirken, HDD yüzünden Forza gibi oyunlar oynanamazken (gerçek manada oynanamıyor, yarışın ortasında yükleme ekranı giriyor sürekli) yayıncılar ve insanlar tepki gösterirken salak salak konuşuyordu. Bu lavuğu erkek boşaltım organıma takmam. Her sözü, her hareketi kişisel çıkar.

Herhalde yeteri kadar bir miktarda pay alamıyordu ki bırakmak için bahane bulmuş. Geçtiğimiz 6 şubatta'da anlaşmalı değil miydi?
Aslında bütün influencerların ve avukatların toplu dava açması gerekiyor ki bu şirketler elini ayağına göre uzatmaya başlasın. Bütün her şey neden sade vatandaştan bekleniyor anlamıyorum.

Adam düşük internet bile GeForce da taş gibi oyun oynadığı söyleyip millete kekleme yapıyordu Jahoyla az kapışmadılar bu konuda Jaho haklıydı ne kadar sponsorluk alsanda insanları saf yerine koymak çok çirkin