Çanakkale'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Eğer ki bu hızlı kentsel dönüşüm sağlanamayacaksa tüm merkezlerin kademeli olarak Ankara’da toplanması en sağlıklısı olacaktır bence. Zaten devletin başkenti Ankara, bu kadar ekonomik merkez ve şirketlerin İstanbul’a yoğunlaşmasını anlayamıyorum. Ankara, konum olarak da Türkiye’nin çeşitli merkezlerine daha yakın. Ankara’nın yüzölçümü de İstanbul’a kıyasla çok daha geniş olduğundan yoğun nüfus potansiyelini karşılayabilecek güce sahip.

İfadeler: 199
Fark ettiniz mi her gün bir şehirde 4 üstü deprem meydana geliyor. Kesintisiz her gün...
Earthquake uygulamasından her gün bildirim geliyor.
Zamanında İstanbul'a fazla göç alıyor diye bütün şirketleri oraya taşıdılar.

Earthquake uygulamasından her gün bildirim geliyor.

Zamanında İstanbul'a fazla göç alıyor diye bütün şirketleri oraya taşıdılar.
İstanbul bence finans merkezi olmamalı. İatanbul’un turistik yanı ön plana çıkıyor, finansal yanı değil. Ankara daha çok geliştirilmeli, devletin tüm merkezleri Ankara’da. Halihazırda bulunan 6 milyon kişinin çoğu devlet kurumlarında çalışıyor.

. İatanbul’un turistik yanı ön plana çıkıyor, finansal yanı değil. Ankara daha çok geliştirilmeli,
Ankara zaten gelişmiş şehir. Alan da düzlük. Dağ falan yok. Neden şirketleri oraya taşımıyorlar ben de anlayamıyorum.

Büyükçekmece'de oturuyorum ve korkuyorum, fay hattı yakın yerden geçiyor ve olası Marmara depremlerinde çok kötü etkilenecek pozisyondayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…