Eğer ki bu hızlı kentsel dönüşüm sağlanamayacaksa tüm merkezlerin kademeli olarak Ankara’da toplanması en sağlıklısı olacaktır bence. Zaten devletin başkenti Ankara, bu kadar ekonomik merkez ve şirketlerin İstanbul’a yoğunlaşmasını anlayamıyorum. Ankara, konum olarak da Türkiye’nin çeşitli merkezlerine daha yakın. Ankara’nın yüzölçümü de İstanbul’a kıyasla çok daha geniş olduğundan yoğun nüfus potansiyelini karşılayabilecek güce sahip.Depremi hissedenlere geçmiş olsun diyorum.
İstanbul depremi de geliyor gibi. Hatta 1-2 sene içinde olabilir. 7.7 büyüklüğünde olan depremi biliyorsunuzdur. Aynı deprem istanbulda olsa her yer yıkılır. Ekonomi çöker. Diğer olacakları saymıyorum bile.
Ama önlem YOK YOK YOK!
Detaylar
Kim cevapladı?Earthquake uygulamasından her gün bildirim geliyor.Fark ettiniz mi her gün bir şehirde 4 üstü deprem meydana geliyor. Kesintisiz her gün...
Zamanında İstanbul'a fazla göç alıyor diye bütün şirketleri oraya taşıdılar.Eğer ki bu hızlı kentsel dönüşüm sağlanamayacaksa tüm merkezlerin kademeli olarak Ankara’da toplanması en sağlıklısı olacaktır bence. Zaten devletin başkenti Ankara, bu kadar ekonomik merkez ve şirketlerin İstanbul’a yoğunlaşmasını anlayamıyorum. Ankara, konum olarak da Türkiye’nin çeşitli merkezlerine daha yakın. Ankara’nın yüzölçümü de İstanbul’a kıyasla çok daha geniş olduğundan yoğun nüfus potansiyelini karşılayabilecek güce sahip.
İstanbul bence finans merkezi olmamalı. İatanbul’un turistik yanı ön plana çıkıyor, finansal yanı değil. Ankara daha çok geliştirilmeli, devletin tüm merkezleri Ankara’da. Halihazırda bulunan 6 milyon kişinin çoğu devlet kurumlarında çalışıyor.Earthquake uygulamasından her gün bildirim geliyor.
Zamanında İstanbul'a fazla göç alıyor diye bütün şirketleri oraya taşıdılar.
Ankara zaten gelişmiş şehir. Alan da düzlük. Dağ falan yok. Neden şirketleri oraya taşımıyorlar ben de anlayamıyorum.. İatanbul’un turistik yanı ön plana çıkıyor, finansal yanı değil. Ankara daha çok geliştirilmeli,
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-