Evde canım sıkıldığı zaman geçmişte çektiğim fotoğraflara bakıyorum. İlk telefonum Lumia'dan beri çektiğim fotoğraflar 2015 yılına dayanıyor. Bazı resimlerde ki insanların şu anda yaşamıyor olması üzücü.

17 yaşıma girecem, ne bir kızın elini tuttum, ne konuştuk, ne ilişkim oldu. Psikoloji altüst, kendime de zarar vermek istemiyorum.

@1449, çok kafaya takmayın. Daha önünüzde uzun bir hayat var. Zaten lise dönemlerinde başlayan ilişkilerin çok çok büyük çoğunluğu kısa sürede son buluyor. Bugün ilişkiniz olmayabilir, ancak belki de gelecekte karşınıza mükemmel uyumlu birisi çıkacak.
Ancak kendimi kandırırım hocam. Yani önden tecrübe edinmek çok isterdim. 💀 Sıksam mı sıkmasam mı bilemedim?🤷‍♂️

Ancak kendimi kandırırım hocam. Yani önden tecrübe edinmek çok isterdim. 💀 Sıksam mı sıkmasam mı bilemedim?🤷‍♂️

Oğlum, 17 yaşındasın daha. Kendin söylüyorsun bunu. Daha erken bile yani geç kalmış gibi davranma. Zoraki, çok da uyumlu olmayan ilişkiler daha yıkıcı etki bırakır ileriye dönük olarak.

Oğlum, 17 yaşındasın daha. Kendin söylüyorsun bunu. Daha erken bile yani geç kalmış gibi davranma. Zoraki, çok da uyumlu olmayan ilişkiler daha yıkıcı etki bırakır ileriye dönük olarak.
Düzgün çevrem yok, kızı nasıl bulacağım? Bulsam teklif etsem ‰80000 ihtimalle ret yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: