Düzgün çevrem yok, kızı nasıl bulacağım? Bulsam teklif etsem ‰80000 ihtimalle ret yiyeceğim.

Bulup teklif etmek gibi bir durum olmuyor zaten. Oraya varana dek uzun bir süreç var. Yani bir bakmışsın konuşmaya başlıyorsun. Cevre icin de daha lise, üniversite var unutma.

17 yaşıma girecem, ne bir kızın elini tuttum, ne konuştuk, ne ilişkim oldu. Psikoloji altüst, kendime de zarar vermek istemiyorum.
Evde kalmış gibi konuşma, herkes 16-17 yaşında 35 tane sevgili yapıp ondan ona atlamak zorunda değil. Devir o devir ama kendini eksik değil öyle biri olmadığın için özel hisset. Tabi ki insanın canı istiyor elini tutup gezeceği, sinemaya gideceği, yemek yiyeceği birini ama çabuk kız bulmam lazım mentaliyle gidince işler daha da kötüye gidiyor, denendi ve onaylandı. Hızlı giden atın boku seyrek düşer diye bir laf var ya o hesap. Akışına bırakacaksın en sağlıklısı.

Evde kalmış gibi konuşma, herkes 16-17 yaşında 35 tane sevgili yapıp ondan ona atlamak zorunda değil. Devir o devir ama kendini eksik değil öyle biri olmadığın için özel hisset. Tabi ki insanın canı istiyor elini tutup gezeceği, sinemaya gideceği, yemek yiyeceği birini ama çabuk kız bulmam lazım mentaliyle gidince işler daha da kötüye gidiyor, denendi ve onaylandı. Hızlı giden atın boku seyrek düşer diye bir laf var ya o hesap. Akışına bırakacaksın en sağlıklısı.
En önemli şey tip ve ben maalesef inanılmaz derecede sınıfta kalıyorum.

En önemli şey tip ve ben maalesef inanılmaz derecede sınıfta kalıyorum.

Zayıfsın kilo al, yagliysan kilo ver. Saçını tas kafa gibi kesme ve yüzüne dikkat et. Bu kadar. Bunun sonu kızlar ölsün, kimse bana bakmıyor diyen incel'ere dönmesin diye uyarıyorum asla o kafada olma yoksa güzel bir iliskin olacaksa bile olmaz dostum.

Geçmiş olsun. Erken bitmiş bu arada, avutmak mi dersin artık ne dersen de 3-5 ay belki 1-2 sene emek verdiğin bir zamanda da olabilirdi bu durum... O açıdan bak.

Hatta biri bana ekran görüntüsü attı WhatsApp'dan. Benden gizli grup kuracak erkeklerle. O dedikten sonra ayrıldım. Ciddi düşünmedim zaten. Allah'tan uzun olmadı.

Zayıfsın kilo al, yagliysan kilo ver. Saçını tas kafa gibi kesme ve yüzüne dikkat et. Bu kadar. Bunun sonu kızlar ölsün, kimse bana bakmıyor diyen incel'ere dönmesin diye uyarıyorum asla o kafada olma yoksa güzel bir iliskin olacaksa bile olmaz dostum.
Ne yaparsam yapayım kötü duracak. Üstelemeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör: