Bana saçma geliyor. İnsanlar zor şartlar altında çalışarak para kazanıyorlar o parayı da kendisinden kısarak yayıncılara atıyorlar. Günün sonunda yayıncı oturduğu yerden video izleyerek veya oyun oynayarak para kazanıyor. Para atan kişi ise ay sonu şu kadar mesai yaptım maaşım neden eksik yattı hesabı yapıyor.

Tercih meselesi. Sürekli izlediğin bir yayıncıysa, mesela günde 2-3 saatimi o yayını izlemek için ayırıyor olsam, abone olur veya bağış atardım herhalde.

Son düzenleme:
Mantıklı mı sorusu yanlış. Atılabilir. İzlemeyi seviyorsundur ve yayına devam etmesi için destek amaçlı atılabilir. Abone de olabilirsin. Bana da saçma geliyordu ama işin içinde olunca temel dinamiği anlıyorsun.
Benim desteğim şu durumda max Prime aboneliği ama olsun.

Mantıklı değil adamların yaptıkları şey boş beleş konuşup oyun oynamaları haliyle de oradan buradan sponsorlukları olduğu için oturduğu yerden para kazanmakları. Bağış atmayı parayı çöpe atmak oluyor gibi görüyorum.

Büyük yayıncılara bağış atmak bana saçma geliyor. Adam büyük ihtimalle senin bir aylık kazancını bir yayından çıkartıyor sadece bağışlarla. Ama küçük veya gelişmekte olan yayıncılara atılabilir zamanında 1-2 kere atmıştım. Abone olma meselesi size kalmış, bence normal.