Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadirCN

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Hakkari
Merhaba, Canon E414 yazıcıya sahibim ve mürekkeplerini dolduruyorum fakat mürekkepler üzerindeki çipe göre hesap yapıyor bende de artık mürekkepler bitti (sistemsel olarak) ve hep mürekkep bitti hatası alıyorum. Bunun çözümü reset atmakta ama yazıcıyı her açıp kapattığımda reset atmak istemiyorum, direkt hiçbir uyarı vermeden nasıl çıktı alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Canon E414 yazıcıya sahibim ve mürekkeplerini dolduruyorum fakat mürekkepler üzerindeki çipe göre hesap yapıyor bende de artık mürekkepler bitti (sistemsel olarak) ve hep mürekkep bitti hatası alıyorum. Bunun çözümü reset atmakta ama yazıcıyı her açıp kapattığımda reset atmak istemiyorum, direkt hiçbir uyarı vermeden nasıl çıktı alabilirim?
Bende kullanıyorum bunun çözümü yok bence çip değiştir yada mürekkepleri temizle yazıcının sürücülerini yeniden kur.

HP yazıcımda biten kartuşlara mürekkep doldurduğumda sahte kartuş uyarısı veriyordu çünkü kartuşun içinde özel bir çip var ve o sürekli denetliyor. Bi şekilde çözebilmiştim ama tam olarak hatırlamıyorum 9 sene oldu galiba. Yazılımsal olarak halletmiştim.

O çipi söküp yazılımla PC üzerinden sayaç sıfırlama gibi bir şeyler yapıyorlardı. Sonra tanıyordu. Eskiden öyleydi.