Canva Pro deneme aboneliği için çekilen 25 TL Enpara kartına iade edilmedi

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Dün Affinity'nin yeni sürümünü bilgisayarıma kurdum. Uygulamanın tüm yerel özellikleri ücretsiz, sadece AI özellikleri için Canva Pro aboneliği gerekli.

Canva'nın sitesine girdiğimde de tam da bir deneme aboneliği hakkı daha verdiğini gördüm. Hemen üyeliği başlattım, kart olarak Enpara sanal Encard'ımı seçtim.

Hemen ardından 25 TL test parası çekildi ve üyelik başladı. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat normalde bu paranın anında iade edilmesi gerekirken aradan 22 saat geçmesine rağmen hala iade edilmedi.

Bu durum neden olmuş olabilir? 25 TL önemli bir meblağ değil, 1 günde 4 ile 6 katını biriktiriyorum zaten. Fakat yine de neden olduğunu merak ediyorum.

Eğer banka kartı ise 2-14 gün sürebilir sanırsam. Eğer çekip akabinde iptal değil de iade şeklinde iletildiyse onun sisteme işlenmesi sürebilir. Canva desteğe bir yaz istersen ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…