SSD

Uzman
Merhaba iyi akşamlar.
Benim çok illet bir hastalığım var. Ve bu hastalık tekrarladı. Perianal apseden, fistüle dönmüştü 2022 yılında. Antibiyotiklerle fistül geçti çok acılı bir şekilde. Fakat apse tekrarladı. Mr çektirdim sonuçta ne apse ne de fistül çıktı. Fakat belirtileri inanılmaz şekilde devam ediyor. Yataktan çıkamaz oldum haftalardır. Yorgunluk, halsizlik, ateş ve sıcaklık hissiyle baş etmek zorunda kalıyorum gün içerisinde. Bu yüzden ise sağlık ocağındaki doktora son çare olarak sordum."ne yapmalıyım? " diye. Oda bu hastanelere gitmemi söyledi. Fakat devlet hastanesi olduklarını söylemişti. MHRS'den bütün hastanelere baktığımda, gözükmüyordu bile. Bu hastaneler devlet mi oluyor? Yoksa özel mi? Çünkü ona göre randevu arayacağım. Çok bakındım listede dahi gözükmüyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri, İstanbul Üniversitesi'ne bağlı üniversite hastaneleridir ve kamuya hizmet veren kurumlardır. Bu nedenle, devlet hastanesi statüsündedirler ve SGK kapsamında hizmet alabilirsiniz.

Ancak, bu hastaneler Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden değil, kendi online randevu sistemleri aracılığıyla randevu vermektedirler. Bu yüzden MHRS'de bu hastaneleri görememeniz normaldir.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri, İstanbul Üniversitesi'ne bağlı üniversite hastaneleridir ve kamuya hizmet veren kurumlardır. Bu nedenle, devlet hastanesi statüsündedirler ve SGK kapsamında hizmet alabilirsiniz.

Ancak, bu hastaneler merkezi hekim randevu sistemi (MHRS) üzerinden değil, kendi online randevu sistemleri aracılığıyla randevu vermektedirler. Bu yüzden MHRS'de bu hastaneleri görememeniz normaldir.

Çok ama çok teşekkür ederim gerçekten. Aslında çok basit gibi görünen lakin, inanılmaz yardımı dokundu. Son raddedeyim artık. Ne yapacağımı bilmiyorum.