Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam, CapCut son güncellemesiyle ortaya kafam kadar bir filigran eklemesiyle beraber birçok şeyi de ücretli yaptı. Buna benzer bir program var mıdır başka ve ücretsiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, CapCut son güncellemesiyle ortaya kafam kadar bir filigran eklemesiyle beraber birçok şeyi de ücretli yaptı. Buna benzer bir program var mıdır başka ve ücretsiz?
O şeyleri pc versiyonunda ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Crack değil hem de.

1)Yapacağınız tek şey önce video yu editleyin ücretli her şeyi kullanın.
2) win a yapın sonra sağ tık birleşik klip oluşturun.
3) Sonra ise video kısmına gelin sağ üstten aşşağa inin motion blur var onu açın bir kere 100 yapıp hemen 0 a çekin bir ön yükleme yapacak
4)ön yükleme bitince ise Appdata > Local > CapCut > User Data > Cache > MotionBlurCache 'ye gelin.

Videonuz orada olacak hem de kaç fps ile edit yaptıysanız o fps ile.

Dipnot Capcutu güncellemeyin bundan sonra fixleme ihtimali yüksek.

O şeyleri pc versiyonunda ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Crack değil hem de.

1)Yapacağınız tek şey önce video yu editleyin ücretli her şeyi kullanın.
2) win a yapın sonra sağ tık birleşik klip oluşturun.
3) Sonra ise video kısmına gelin sağ üstten aşşağa inin motion blur var onu açın bir kere 100 yapıp hemen 0 a çekin bir ön yükleme yapacak
4)ön yükleme bitince ise Appdata > Local > CapCut > User Data > Cache > MotionBlurCache 'ye gelin.

Videonuz orada olacak hem de kaç fps ile edit yaptıysanız o fps ile.

Dipnot Capcutu güncellemeyin bundan sonra fixleme ihtimali yüksek.
Hocam siz konumu okuduğunuza emin misiniz? Ben filigran diyorum.

Güncel sürümde var maalesef ve iki kullanım hakkı verdi filigransız. İkisini de doldurdum.
O zaman kusura bakmayın o bende yok. Yinede bi deneyin belki filigramsız çıkarır ama hiç sanmıyorum.

Yazdığım şey de export etmeden kaydı alıyorsunuz eğer o filigranı export aşamasında yapıştırıyorsa işe yarayabilir.