Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
O şeyleri pc versiyonunda ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Crack değil hem de.Selam, CapCut son güncellemesiyle ortaya kafam kadar bir filigran eklemesiyle beraber birçok şeyi de ücretli yaptı. Buna benzer bir program var mıdır başka ve ücretsiz?
1)Yapacağınız tek şey önce video yu editleyin ücretli her şeyi kullanın.
2) win a yapın sonra sağ tık birleşik klip oluşturun.
3) Sonra ise video kısmına gelin sağ üstten aşşağa inin motion blur var onu açın bir kere 100 yapıp hemen 0 a çekin bir ön yükleme yapacak
4)ön yükleme bitince ise Appdata > Local > CapCut > User Data > Cache > MotionBlurCache 'ye gelin.
Videonuz orada olacak hem de kaç fps ile edit yaptıysanız o fps ile.
Dipnot Capcutu güncellemeyin bundan sonra fixleme ihtimali yüksek.
Hocam siz konumu okuduğunuza emin misiniz? Ben filigran diyorum.O şeyleri pc versiyonunda ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Crack değil hem de.
1)Yapacağınız tek şey önce video yu editleyin ücretli her şeyi kullanın.
2) win a yapın sonra sağ tık birleşik klip oluşturun.
3) Sonra ise video kısmına gelin sağ üstten aşşağa inin motion blur var onu açın bir kere 100 yapıp hemen 0 a çekin bir ön yükleme yapacak
4)ön yükleme bitince ise Appdata > Local > CapCut > User Data > Cache > MotionBlurCache 'ye gelin.
Videonuz orada olacak hem de kaç fps ile edit yaptıysanız o fps ile.
Dipnot Capcutu güncellemeyin bundan sonra fixleme ihtimali yüksek.
cakiiiiiii3
Uzman
Tamam PC versiyonu mu diyorsunuz ? orda filigran yok. Ben size atayım isterseniz pro suz görüntüleri.Hocam siz konumu okuduğunuza emin misiniz? Ben filigran diyorum.
Hem de size ücretli şeyleri ücretsiz yapmayıda söyledim. okuduysanız.
Güncel sürümde var maalesef ve iki kullanım hakkı verdi filigransız. İkisini de doldurdum.Tamam PC versiyonu mu diyorsunuz ? orda filigran yok. Ben size atayım isterseniz pro suz görüntüleri.
cakiiiiiii3
Uzman
O zaman kusura bakmayın o bende yok. Yinede bi deneyin belki filigramsız çıkarır ama hiç sanmıyorum.Güncel sürümde var maalesef ve iki kullanım hakkı verdi filigransız. İkisini de doldurdum.
Yazdığım şey de export etmeden kaydı alıyorsunuz eğer o filigranı export aşamasında yapıştırıyorsa işe yarayabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-