Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 7 Mart 2025 #1 Çanta bakıyorum, içi kaplama olsun istemiyorum çünkü daha önceki çantam eskiyince parça parça içi döküldü. İstediğim şekil çantayı örnek olarak bırakıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-07-20-42-21-143_com.android.chrome-edit.webp 114,3 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleme: 7 Mart 2025
Çanta bakıyorum, içi kaplama olsun istemiyorum çünkü daha önceki çantam eskiyince parça parça içi döküldü. İstediğim şekil çantayı örnek olarak bırakıyorum.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 7 Mart 2025 #2 Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al. Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım. Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al. Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım. Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 7 Mart 2025 #3 Emrecngz dedi: Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al. Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım. Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Görseli temsili koydum, deri çanta almayı düşünmüyorum. Bu çantanın başka modelleri var mı?
Emrecngz dedi: Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al. Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım. Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Görseli temsili koydum, deri çanta almayı düşünmüyorum. Bu çantanın başka modelleri var mı?
K kolay Uzman Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Beğeniler 35 7 Mart 2025 #4 3 yıldır bunu kullanıyorum. SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
3 yıldır bunu kullanıyorum. SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 7 Mart 2025 #5 kolay dedi: 3 yıldır bunu kullanıyorum. SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu tarz düşünmüyorum, biraz daha sade bir çanta bakıyorum. Bu çanta gibi ama bu çanta da dökülen cinsten. Kol Çantası - LC WAIKIKI - 249,99 TL
kolay dedi: 3 yıldır bunu kullanıyorum. SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu tarz düşünmüyorum, biraz daha sade bir çanta bakıyorum. Bu çanta gibi ama bu çanta da dökülen cinsten. Kol Çantası - LC WAIKIKI - 249,99 TL