Detaylar
Kim cevapladı?Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al.
Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım.
ty.gl
Bende fossil marka bir çanta var, linki aşağıda. Çok müthiş kalitesi yok ama 2 senedir sorun yaşamadım.
Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol
Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Emre.py
Üstün
Görseli temsili koydum, deri çanta almayı düşünmüyorum. Bu çantanın başka modelleri var mı?Suni derinin de dışı dökülür. Ya kaliteli cordura kumaş bir çanta al ya da hakiki deri al.
![]()
Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı ÇantaFiyatı, Yorumları - Trendyol
Fossil Fsco64936 Siyah Erkek Askılı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
3 yıldır bunu kullanıyorum.
www.trendyol.com
SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol
SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Emre.py
Üstün
Bu tarz düşünmüyorum, biraz daha sade bir çanta bakıyorum. Bu çanta gibi ama bu çanta da dökülen cinsten. Kol Çantası - LC WAIKIKI - 249,99 TL3 yıldır bunu kullanıyorum.
![]()
SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz ÇantasıFiyatı, Yorumları - Trendyol
SEVENTEEN Erkek Siyah Su Geçirmez Kanvas Çapraz Sırt Ve Omuz Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com