Captain America vs Batman

• Oy verenlerin toplamı
    13
Aslında kaptan america biyolojik yani teknolojik karakter.
Teknolojik bir karakter değil.
Bu ise Tony Stark'ın Marvel fandomunda ki origini.
1720559527461.webp

1720559477978.webp
Bu ise Steve Rogers'ın Marvel fandomunda ki origini.

Teknolojik bir karakter değil.
Bu ise Tony Stark'ın Marvel fandomunda ki origini.Eki Görüntüle 64025
Eki Görüntüle 64024 Bu ise Steve Rogers'ın Marvel fandomunda ki origini.
Hocam teknoloji ile yapılan bir biyolojik silah gibi bir şey aslında. Super Soldier projesinin ürünüdür ama ürünüdür diye neden tanımlanamaz, çünkü bu serumu ona veren bilim adamı asker seçmedi, iyi ve cesur bir insan seçti ki ilacın etkisi daha tutarlı olsun diye.

Bu arada resimdeki yazıyı sonradan okudum. Super Soldier'dan bahsediyormuş :D.

Hocam teknoloji ile yapılan bir biyolojik silah gibi bir şey aslında. Super Soldier projesinin ürünüdür ama ürünüdür diye neden tanımlanamaz, çünkü bu serumu ona veren bilim adamı asker seçmedi, iyi ve cesur bir insan seçti ki ilacın etkisi daha tutarlı olsun diye.

Bu arada resimdeki yazıyı sonradan okudum. Super Soldier'dan bahsediyormuş :D.
Teknoloji kullanan kahraman ile fiziksel kahraman farklıdır dostum, burada hata yapıyorsun. Steve teknolojinin ürünü ama teknolojiyi kullanmıyor, geliştirilmiş bir insan. Yani teknolojik değil. Tony ise ark reaktörü ile hem teknolojinin ürünü hem de teknolojiyi kullanıyor. Batman teknolojinin ürünü değil, ama teknolojiyi kullanıyor. Bu yüzden Steve fiziksel kategorisinde iken Tony, Bruce gibi karakterler teknolojik karakterler olarak geçiyor.

Teknoloji kullanan kahraman ile fiziksel kahraman farklıdır dostum, burada hata yapıyorsun. Steve teknolojinin ürünü ama teknolojiyi kullanmıyor, geliştirilmiş bir insan. Yani teknolojik değil. Tony ise ark reaktörü ile hem teknolojinin ürünü hem de teknolojiyi kullanıyor. Batman teknolojinin ürünü değil, ama teknolojiyi kullanıyor. Bu yüzden Steve fiziksel kategorisinde iken Tony, Bruce gibi karakterler teknolojik karakterler olarak geçiyor.
Anladım ben ama eğer detaya inersek teknoloji kullanırak geliştirilen biri yani. Yani fiziksel gücünü aslında teknolojiden kazandı.

Steve rogersdan bahsediyor isek adam Thor'un çekicini kaldırdı. Çok rahat alır Batman'i çekiç ile. Ayrıca bir helikopteri tutup, Thanos'un 5 taşlı olan eldivenli elini tutup biraz da olsa engelleyebildi. Iron Man'i de yendi.