Syntax

Üstün
CarX Drift Racing Online 2 playtest sürümünü ücretsiz bir şekilde Steam aracılığıyla oynayabiliyorsunuz. Ben yarım saat oynama fırsatı buldum. Önceki oyuna göre daha zevkli drift atması. Grafikler benim hoşuma gitti. Fakat optimizasyonu kötü. Ultra ayarlarda ortalama 70-90 FPS oynadım 3070 Ti ile. Ve araba sayısı arttıkça FPS 30'lara kadar düşüyor. Kaza fizikleri eklemişler. Fakat gerçekçilik gibi bir beklentiniz olmasın. Ufak bir çarpışmada bile tampon uçup gidebiliyor. Ve para verip düzeltiyorsunuz. Mağaza sisteminde değişiklik var. Mesela R34 alacaksanız 3 farklı seçenek olabiliyor. Bunlar arasında fiyat farkı oluyor. Bunun sebebi ise bazıları modifiyeli oluyor veya motor durumu kötü olmuş oluyor yani kullanılmış araçlarda sunuyor. Modifiye sisteminde ben pek farklılık göremedim. Araç sesleri ise gerçekçi değil. Fakat çoğu aracın sesi kulağa hoş geliyor.

Ekran görüntüsü 2026-04-08 223842.webp

Optimizasyon berbatmış, Ses ondan da berbat birbirine giriyor ve arkada sürekli bir cızırtı sesi var kısılmıyor. Mekanikler biraz kötü ama alışırsan oynanır. Bunlar düzeldikten sonra güzel bir şey ortaya çıkar umarım.