65W olanını almıştım bunun. 45W Spigen'den daha yavaş şarj ediyordu ama PPS düzgün çalışıyordu(16 Pro max)

Patlama garantili de deseydiniz keşke. 100 TL'ye şarj adaptörü mü olur?
Hocam sırf fiyatı ucuz diye deneyimlemediğiniz ürüne çamur atmanın ne faydası var ki?

Akakçe'den baktım, 250 TL civarı normal fiyatı. Birkaç ay önce de 400 TL civarıymış. Aynı ürün mesela 300 TL diye paylaşılsa aynı yorumu yapacak mıydınız?

Daha önce de 100 TL civarına Ugreen satıldı, o hâlde o da patlama garantili.

Yani bir de bunu alacak adam da iPhone 18 Pro Max Super Mega Ultra falan kullanmıyordur diye düşünüyorum.

Hocam sırf fiyatı ucuz diye deneyimlemediğiniz ürüne çamur atmanın ne faydası var ki?

Akakçe'den baktım, 250 TL civarı normal fiyatı. Birkaç ay önce de 400 TL civarıymış. Aynı ürün mesela 300 TL diye paylaşılsa aynı yorumu yapacak mıydınız?

Daha önce de 100 TL civarına Ugreen satıldı, o hâlde o da patlama garantili.

Ucuz yollu adaptör kesinlikle evime almam. Değil kapıdan içeri bile sokmam. Arkadaşımın başına geldi geceleğin telefonu şarj ederken bir anda şarj giriş yerinden dumanlar çıkmış. Çamur atarım tabii hala böyle ucuz adaptör satanlar var. Deneyimlemediğimi nereden biliyorsunuz? Zamanında ben de böyle ucuz yollu adaptörler kullandım başıma gelmedik kalmadı.

Ucuz yollu adaptör kesinlikle evime almam. Değil kapıdan içeri bile sokmam. Arkadaşımın başına geldi geceleğin telefonu şarj ederken bir anda şarj giriş yerinden dumanlar çıkmış. Çamur atarım tabii hala böyle ucuz adaptör satanlar var. Deneyimlemediğimi nereden biliyorsunuz? Zamanında ben de böyle ucuz yollu adaptörler kullandım başıma gelmedik kalmadı.
100 liralık adaptörü alan adam 150 bin liralık telefon kullanmıyor.

Arkadaşınız bu adaptörü mü kullandı da duman çıktı mesela? Paylaşılan ürün de telefonculardaki 20 liralık maliyeti olan zattiri zort zort ürün değil.

Forumda da daha önce kaç kez konusunu gördüm, sadece fiyatı daha yüksekti. Fiyatı yüksekken girip kötüleme gereği duydunuz mu?

200 TL'ye Apple adaptör paylaşılmış. Patlamış mı?

Son düzenleme:
100 liralık adaptörü alan adam 150 bin liralık telefon kullanmıyor.

Arkadaşınız bu adaptörü mü kullandı da duman çıktı mesela? Paylaşılan ürün de telefonculardaki 20 liralık maliyeti olan zattiri zort zort ürün değil.

Forumda da daha önce kaç kez konusunu gördüm, sadece fiyatı daha yüksekti. Fiyatı yüksekken girip kötüleme gereği duydunuz mu?

Bakın; aynı adaptörü kullanıp kullanmaması önemli değil. Bana sanki firmayı savunuyormuşsunuz gibime geldi. Tamam o zaman ilk yorumu yapan arkadaş alsın 1-2 gün sonra "cihazım şarj adaptörü yüzünden bozuldu" şeklinde konu açsın bunları görmek istemiyoruz. Birisi sorun yaşamamıştır fakat kimisi şimdi buradan bunu görüp "aa ne güzel 99 TL hemen sipariş vereyim" der. Birkaç gün kullanır sonra elinde kalır. Bu tip cihazlar sağlam değildir. 300 500 TL'lik adaptörü yıllarca kullanan eminim vardır ama sorun yaşayanlarda vardır.

Konu adaptör olunca özellikle böyle 100 TL'lik bir ürün gördüğüm zaman biraz hassaslaşıyorum. Ben mesela bu hesabın yöneticisi ben olmuş olsam insanların sağlığını düşüneceğim için bu ürünü paylaşmazdım. Bu ürünün ne olduğu belli değil. Bu konudaki arkadaş belki aynı ürünü kullanıp senelerce sorun yaşamamış olabilir ama başkasının elinde patlamayacağı ne malum? Geçmiş konularıma bakın hiç ucuz yollu bir ürün paylaşmadım. Original şarj adaptörü indirimde görsem mesela Samsung gelir bunu paylaşırım.

İsterse 500 TL olsun yine kullanmam. Ben her zaman originalden yanayim isterse 2.000 TL olsun kaliteli olsun gene o parayı veririm.