Çözüldü Casper Excalibur G770 kurulumda restart loop sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burkicannjr

Başarılı
OpenCore ile boot ediyorum ancak resimdeki yazılar çıkıyor ve restart atıyor.

Kurmak için yararlandığım rehber ise şu:

Yardım edebilecek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekrardan selam. İş yoğunluğundan ötürü cevap veremedim, cevap olarak EFI hazırlayıp vermek istedim çünkü. Şimdi EFI hazırlayacağım, attığımda EFI klasörünü komple silip, attığım EFI ile temiz bir şekilde kurulum denemesi yaparsın. Sonucu bildirirsin.

USB'deki EFI bölüntüsünün içindeki tüm dosyaları sildikten sonra paylaştığım EFI ile deneme yapıp sonucu bildirir misin? Reset NVRAM yapmayı unutma.

EFI sorunlara göre düzenlenip tekrar yüklenmiştir:
Kusuruma bakma, orada yine hata yapmışım. Ben sürüm olarak Ventura kextini işlemişim, sen Monterey kurmuştun. O yüzden öyle bir sorun oluşmuş.

EFI/OC/Kexts içerisinden Airportitlwm.kext'i silip bu linkten Monterey için olanını indir. USB/EFI/OC/Kexts'in içerisine Airportitlwm.kext'i sürükleyip at ve sistemi başlatıp Wi-Fi'ı dene bakalım.

@Burkicannjr sonuç nedir?

Son düzenleme:

MacOS'den yazıyorum şu an güzel çalışıyor. Şimdi önümde iki şey kaldı. USB olmadan nasıl boot edeceğim ve iCloud hesabı ile nasıl telefona bağlayacağım onu çözmek istiyorum.

Bu ikisi için yeni bir konu aç, oradan devam ederiz. Çözüldü olarak kapatıyorum.

Bu rehberi takip ederek SMBIOS bilgilerini yenile:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…