Bunu yorumlarda belirtebilirsin. Fırsat konusuna dislike basmaya gerek yok. Casper alınmayacağını ben çok iyi biliyorum.
Çoluk çocuk olayını sana söylemedim zaten. Konu sahibiyle konuşuyordum. Senin bir şey anlamana veya bir anlam çıkarmana ihtiyaç yok. Olay reşit olmak zaten değil. :)

Kimseyle kişisel bir alışverişim yok. Şu an burada tartışırız 3 gün sonra kim olduğunu unuturum yine gülüşürüz. Bazı şeyleri kişisel alma. 40 yaşındaki adama söylediğim şeyi sana açıklamaya çalışırsam çok fazla flood olur.
Beğenme ifadesi zaten beğenmediğimiz şeyleri belirtmek için var. Ürün kalitesiz ve beğenmediğim için beğenme attım. Ayrıca Recep abi de konuya beğenme atmış 😃 Daha uzatmayacağım, son açıklamamdı bu.

Casper kullanmadım ama üç beş kişinin kullanımıyla marka kötülenemez aldığınız en iyi marka ürünlerde bile sorun çıkıyor ayrıca fiyatı da iyi duruyor.

Berbat olduğunu bilerek aslında bir deneme amaçlı paylaşım yaptım. Bakalım tepkilerinizi görmek istiyorum açıkçası.

Uzun zaman başka bir site üzerinde yöneticilik yaptım, bilen arkadaşlarımız vardır aranızda. Burada Casper markasına olan büyük fantezinizi bildiğimden dolayı böyle bir serüvene girdim.

Siz sadece lütfen tepkilerinizi verin, böylelikle bende kendime ders çıkarayım. :giggle:

Berbat olduğunu biliyorsun ve satın alma linki koyuyorsun öyle mi? :sneaky:

Casper kullanmadım ama üç beş kişinin kullanımıyla marka kötülenemez aldığınız en iyi marka ürünlerde bile sorun çıkıyor ayrıca fiyatı da iyi duruyor.
Marka kötüleme yok. Ürün iyi değil.

Bunu anlamak için yanına Monster koymanız yeterli. Plastik kalitesinden tutun klavyenin tasarıma kadar Monster 3-5 kat daha iyi gelir. Kaldı ki Monster giriş-orta arası ürünleri olan bir marka. Durum o kadar kötü...

Marka kötüleme yok. Ürün iyi değil.

Bunu anlamak için yanına Monster koymanız yeterli. Plastik kalitesinden tutun klavyenin tasarıma kadar Monster 3-5 kat daha iyi gelir. Kaldı ki Monster giriş-orta arası ürünleri olan bir marka. Durum o kadar kötü...
3-5 kat? İkisinin aynı olması dışında hiçbir sorun yok, Caspere kötü diyip de Monster'ı övmek... :D?

3-5 kat? İkisinin aynı olması dışında hiçbir sorun yok, Caspere kötü diyip de Monster'ı övmek... :D?
Monster övmedim. Kıyaslayınca daha iyi olduğunu söyledim. Monster'ın yanına Nitro 16 koysak, Monster aynı konuma düşecek. Bir şeyi kıyaslayıp daha iyi olduğunu söylemek ne zamandan beridir övmek olarak nitelendiriliyor? Onu da merak ediyorum.

Casper'ın plastiği ekmek gevretip yiyen Konyalı dayının çıkardığı sesleri çıkarıyor. Ürün yeni alınmıştı. Monster'da bu yoktu. Ki bahsi geçen Monster bir süredir kullanımda olan cihazdı.

Monster övmedim. Kıyaslayınca daha iyi olduğunu söyledim. Monster'ın yanına Nitro 16 koysak, Monster aynı konuma düşecek.

Casper'ın plastiği ekmek gevretip yiyen Konyalı dayının çıkardığı sesleri çıkarıyor. Ürün yeni alınmıştı. Monster'da bu yoktu. Ki bahsi geçen Monster bir süredir kullanımda olan cihazdı.
Hangi modelleri olduğu önemli Casper'in kötü Monster'in en iyi modelini karşılaştırırsan böyle olur, Redmi ile, ucuz Samsung modellerini karşılaştırmak gibi bir şey. İçindeki parçalar hep aynı zaten, kullandıkları fanlarından, tut Wi-Fi kartı, SSD, HDD her şeyi aynı marka. Fiyatları da birbirine yakın zaten, hani birine çöp diyorsan diğerine de demen gerekiyor yoksa, başka anlaşılır. İki firma da Çine gidiyor, bana şu şu kasayı; içine de şu şu markalardan parçalar koy ver bana ben montajlarım, olay bu. Anakartın tasarımı bile aynı.

Hangi modelleri olduğu önemli Casper'in kötü Monster'in en iyi modelini karşılaştırırsan böyle olur, Redmi ile, ucuz Samsung modellerini karşılaştırmak gibi bir şey. İçindeki parçalar hep aynı zaten, kullandıkları fanlarından, tut Wi-Fi kartı, SSD, HDD her şeyi aynı marka. Fiyatları da birbirine yakın zaten, hani birine çöp diyorsan diğerine de demen gerekiyor yoksa, başka anlaşılır. İki firma da Çine gidiyor, bana şu şu kasayı; içine de şu şu markalardan parçalar koy ver bana ben montajlarım, olay bu. Anakartın tasarımı bile aynı.
Bunları zaten biliyorum. Her konuyu anlamı dışına çıkarıp tartışmaya çevirmek ve kitlenmesini sağlamak kadar da igrenç bir durum yok. Bunu çok iyi yapıyorsunuz helal olsun. Tebrikler :thumbsup:

Bahsi geçen Monster kullanımda olan, 3060 içeren ve alınırken ucuz diye alınmış bir ürün. Casper'da aynı şekilde ucuz diye alınan bir ürünü. Donanımı bilmiyorum bile. Sadece yeni olduğunu biliyorum. Samsung ile Redmi kıyaslaması da yok. Aynı sınıf ürünleri kıyasladım. Performansını falan da değil. Sadece kasanın plastiği klavye vs. gibi ilk görüşte göze çarpan şeyler hakkında yorum yaptım.

Olayın ne olduğunu kavramadan "o çöpse buna da çöp demelisin" tamamen mantık dışı bir olay. Burada ne demek istediğimi anlamadığından bunu yazmaya devam ediyorsunuz. Övme durumu vs. olmadı.

Bu konuyu sizin gibi saptırayım ve MSI tabanlı Monster modeli belirtip, o zaman MSI'da mı çöp diye yazabilirdim. Yapmıyorum çünkü sığ düşünmüyorum. Ne kadar meraklasınız bir konuyu tartışmaya çekmeye...

Bunları zaten biliyorum. Her konuyu anlamı dışına çıkarıp tartışmaya çevirmek ve kitlenmesini sağlamak kadar da igrenç bir durum yok. Bunu çok iyi yapıyorsunuz helal olsun. Tebrikler :thumbsup:

Bahsi geçen Monster kullanımda olan, 3060 içeren ve alınırken ucuz diye alınmış bir ürün. Casper'da aynı şekilde ucuz diye alınan bir ürünü. Donanımı bilmiyorum bile. Sadece yeni olduğunu biliyorum. Samsung ile Redmi kıyaslaması da yok. Aynı sınıf ürünleri kıyasladım. Performansını falan da değil. Sadece kasanın plastiği klavye vs. gibi ilk görüşte göze çarpan şeyler hakkında yorum yaptım.

Olayın ne olduğunu kavramadan "o çöpse buna da çöp demelisin" tamamen mantık dışı bir olay. Burada ne demek istediğimi anlamadığından bunu yazmaya devam ediyorsunuz. Övme durumu vs. olmadı.

Bu konuyu sizin gibi saptırayım ve MSI tabanlı Monster modeli belirtip, o zaman MSI'da mı çöp diye yazabilirdim. Yapmıyorum çünkü sığ düşünmüyorum. Ne kadar meraklasınız bir konuyu tartışmaya çekmeye...
Sen benim dediğimi kavra önce hiç kullandın mı bu iki markayı :D? İksini de kullandım aynı özellikte Monster ve Casper'in için bire bir aynı sen de kalkıp kullanmadığın iki aynı marka için biri diğerinden 3-5 kat daha iyi diyorsun var mı kanıtın, burada sana kanıt sundum, içindeki parçaların modelleri, markaları cartı curtu aynı diyorum, biliyorum çünkü ikisini de kullandım ikisinin de içini açtım.

Konuyu nerede saptırmışım merak ettim saçma sapan mantığının saçma olduğunu belirtmek için bir benzetme yaptım, bana sığ bakışlı diyen biri kullanmadığı markalar hakkında argüman sunabiliyor, fıkra bitti.

Dış kasalarının farklı olması tamamen segmentlerinin farklılığından atıyorum kasası iyi olan Monster Tulparsa, Casper G770. Arada büyük fark var.

Neyse kardeşim Çinden alıp montaj yapan bu iki TR firmasının farklı ürünler sattığını zannetmeye devam et 😏👍.