Bilmediğimden soruyorum Casper'ın işlemcisini ilk defa gördüm o daha güçlü değil miydi? Az W tüketiyorsa daha fazla performans verebilir.

Hayır 7845hx özellikle multi-Core performansında fena fark atıyor.

1753540831930.webp

1753540885966.webp

https://www.ebrarbilgisayar.com/asu...-rtx4060-140w-156-fhd-144hz-freedos-pmu375256 şu nasıl sizce 1tb 32 ram özelleştirme oluyor fakat satıcı 144 hz kaç MS olduğunu söylemedi üretici soylemezmis vs
Bunlarda tam uyumlu g sync desteği vardı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden daha akıcı bir görüntü sunuyor ama 3 ms veya düşük msli değiller. G870 ile bu cihazı yan yana koydum net fark vardı ms bakımından ancak sRGB oranı olarak Asus'lar başarılı.

Bence IPS panel olan cihazlarda ms pek önemli değil ama takıntılıysanız fark edilebiliyor. Laptop firmaları karma panel kullanabiliyor bu arada HP Victus'larda bazı tüketicilere aynı modelde %45 nTSC ekran sattılar bazılarına %99 siz düşünün.

Ms değerini bir tek Casper veriyor laptoplarda başka firma vermiyor o da 3 ms ama hangisi yani gerçekte olmayabilir ortalama ms değeri mi yoksa bazı renklerde mi ? O da belirsiz. Casper böyle bir şeyi de neden yapıyor bilmiyorum forumlarda baktı çok konuşuldu ekleyelim dediler herhalde açıklamaya.

https://www.ebrarbilgisayar.com/asu...-rtx4060-140w-156-fhd-144hz-freedos-pmu375256 şu nasıl sizce 1TB 32 RAM özelleştirme oluyor fakat satıcı 144 Hz kaç MS olduğunu söylemedi üretici soylemezmis vs

20-25 ms olması lazım yanlış hatırlamıyorsam fakat ms o kadar önemli bir şey değil.

Amaç oyunsa o cihaz yerine bunu alın 7535HS ile 7435HS arasında oyun performansında fark yok ve 7535HS'nin pil performansı çok daha iyi.

20-25 ms olması lazım yanlış hatırlamıyorsam fakat ms o kadar önemli bir şey değil.

Amaç oyunsa o cihaz yerine bunu alın 7535HS ile 7435HS arasında oyun performansında fark yok ve 7535HS'nin pil performansı çok daha iyi.

Bence de önemli değil önemli olan ne kadar iş görecek o. Ama her laptopun kendine ait güzelliği var. Ekranından memnun kalmıyorsan monitör almakta bir seçenek unutmamak lazım.

O fiyata başka 5060'lı cihaz yok gibi görünüyor, üstüne üstlük 115W'lık versiyon.

Zaten Casper da cihazlarını Tayvan'lı bir ODM'den alıyordu diye hatırlıyorum.

Bence bir şans verilmeli...

O fiyata başka 5060'lı cihaz yok gibi görünüyor, üstüne üstlük 115W'lık versiyon.

Zaten Casper da cihazlarını Tayvan'lı bir Odm'den alıyordu diye hatırlıyorum.

Bence bir şans verilmeli...

Doğru quanta üretiyor. Önerilmeyen G770'i de quanta üretiyordu ama G770 daha düşük donanımlar için üretilmiş bir kasa G870 ile pek alakası yok. Kasa zaten metalik alışım.

Şansı vs. bilmem ama G870'i yargılamak için cihazı uygun fiyattan alıp deneyimlemek lazım. Global marka cihazlarla hiç alakası yok toplama PC gibi. Yazılımı çok sade kimi beğeniyor kimi beğenmiyor bu yüzden. BIOS'u hiç güzel değil. Performansı iyi olsa bile fanların otomatiği hassas. Kütüphane ortamında bilen kullanıcı susturabilir ama bilmeyen hayatta dizginleyemez. Ondan sonra GameGaraj'a göre sessiz bir cihazdır çünkü maksimum RPM değeri bana düşük geliyor 5500 bile görmüyor. O yüzden hani 47k için denenebilir ama diğer fiyatlara olmaz.

Taşınabilirlik konusunda diğer oyuncu laptopları gibi hemen hemen ve yapısı ince. Adaptörü hafif, ekran çerçeveleri Gamegaraj'a göre kalındır. Oyun için önerebilirim ama sadece oyun, dizi izlemek için vs. de olabilir. Ama render ve edit gibi işlemci gerektiren kalan işlerin çoğunda Gamegaraj Slayer kesin alır.

Son düzenleme: