9 taksit var demişsin, 9 taksit zorunluluğum var dememişsin. Ben nereden bileyim müneccim miyim?Dostum alınmaz diyip attığın ürün 9 taksit ile 60 bin tl ye geliyor. Casper ise 9 taksit ile 43.500 tl. Arada 17 bin tl fark var neye göre alınmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Şenol Güneş
Uzman
Kesin linç yiyeceğim ama aynı kasa i5-12450H 2050 model halini kullanıyorum sıcaklık değerleri olsun, oyun performansı olsun gayet memnunum. Bu fiyata daha iyi cihazlar vardı ama sanki, erazer laptoplar gayet F/P oluyor.
Arkadaşım zorunda değilim nakit de alabilirim ama vade farksız taksit her zaman avantajdır uzun vadede borcu enflasyona yedirirsin her üründe buna dikkat ederim.9 taksit var demişsin, 9 taksit zorunluluğum var dememişsin. Ben nereden bileyim müneccim miyim?
Tamam, böyle söylesen farklı bir ürün atardım. Ben nakit para vereceğini düşünüp o ürünü önermiş olabilirim sonuçta değil mi?Arkadaşım zorunda değilim nakit de alabilirim ama vade farksız taksit her zaman avantajdır uzun vadede enflasyona yedirirsin her üründe buna dikkat ederim.
Tamam, böyle söylesen farklı bir ürün atardım. Ben nakit para vereceğini düşünüp o ürünü önermiş olabilirim sonuçta değil mi?
Buna ne diyorsun?
Güzel model, GameGaraj üzmez.
Peşin fiyatına 10 taksit 46.000 TL. Casper ister 5090'lı laptopu 10 TL'ye satsın gene almam.
Konu iyice dağılıyor ama bu model nasıldır? Rtx 5060 içeriyor daha uygun fiyatlı.
Ucuz etin yahnisi. Alman Monster'ı, Casper'ı.Konu iyice dağılıyor ama bu model nasıldır? Rtx 5060 içeriyor daha uygun fiyatlı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-