Rehber Casper Excalibur G870 gelişmiş BIOS özellikler nasıl açılır?

hocam biosun dumpunu benim bilgisayarımdan aldığım için seri numarası belki seninki değişmiştir diye istedim. ama merak etme değişmişse bilgisayarım 2 yıl garantili

bana gönderin hocam burda. seri numarasıyla bişi yapılmaz zaten

Sanırım bu: SR003285032.

hocam bilgisayarınızın altındakini değil işletim sisteminden söylemiş olmanız lazım

hocam....

hocam seri numaranız dğeişmiş

Hocam seri numaranız için özür dilerim. maalesef yapacak bişi yok. seri numaranız değişmişş

hocam normalde bile biosa bireysel olarak müdahale etmek garanti dışına çıkartıyo. ama sizin için sorun değilse kullanabilirsiniz donanım aynı donanım

KJAHDSFLKJHDASFKJ Ne diyim hayırlı olsun 2 yıllık garantiniz

Sir, even if you do something about the BIOS yourself, it voids the warranty. But if that's not a problem for you, you can use the same hardware.

KJAHDSFLKJHDASFKJ What can I say, congratulations on your 2-year warranty.
Sorun değil kanka, merak etme. Birkaç gün içinde termal macunu ve heatsinki değiştireceğim. İstersem bazı şeyleri geri alabilirim ya da öylece bırakabilirim, pek fark etmez. BIOS’a bile bakmıyorlar, sadece laptopun altına bakıp geçiyorlar. Hatta geçen sefer heatsink macununu bile değiştirdiklerini sanmıyorum, çünkü sıcaklıklarım aynıydı, 3–4°C bile fark etmedi

Sir, even if you do something about the BIOS yourself, it voids the warranty. But if that's not a problem for you, you can use the same hardware.

KJAHDSFLKJHDASFKJ What can I say, congratulations on your 2-year warranty.
eşekkürler kanka. Ama merak etme, kullanmayacağım bu biraz kaba olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…