Cihazımdaki BIOS CQ111’di ve neden hiçbir ayar olmadığını merak ediyordum. Onlara e-posta gönderdim, bana 141 verdiler ama SSD’mi çökertti. Sonra 121 gönderdiler ve şimdi senin BIOS modunla tekrar 141 oldu.

Ayrıca, seri numaramı neden istiyorsunuz? Sadece merak ettim
hocam biosun dumpunu benim bilgisayarımdan aldığım için seri numarası belki seninki değişmiştir diye istedim. ama merak etme değişmişse bilgisayarım 2 yıl garantili :D

bana gönderin hocam burda. seri numarasıyla bişi yapılmaz zaten

Never mind, honestly SR004174356
Sir, you should have mentioned the operating system of your computer, not the one under it.
1756324896414.webp

Yani garantiyle zaten pek bir şey yapamıyorum ama sorun değil. Sıcaklıklarım iyi olduğu ve 3D işlerimi renderlayabildiğim sürece benim için yeterli

hocam....

hocam seri numaranız dğeişmiş
İyi mi, kötü mü? Onlara belgemi göstermem gerekiyor, yani sanırım sorun olmaz, değil mi?

Yani garantiyle zaten pek bir şey yapamıyorum ama sorun değil. Sıcaklıklarım iyi olduğu ve 3D işlerimi renderlayabildiğim sürece benim için yeterli

İyi mi, kötü mü? Onlara belgemi göstermem gerekiyor, yani sanırım sorun olmaz, değil mi?
hocam normalde bile biosa bireysel olarak müdahale etmek garanti dışına çıkartıyo. ama sizin için sorun değilse kullanabilirsiniz donanım aynı donanım

KJAHDSFLKJHDASFKJ Ne diyim hayırlı olsun 2 yıllık garantiniz

Sir, even if you do something about the BIOS yourself, it voids the warranty. But if that's not a problem for you, you can use the same hardware.

KJAHDSFLKJHDASFKJ What can I say, congratulations on your 2-year warranty.
Sorun değil kanka, merak etme. Birkaç gün içinde termal macunu ve heatsinki değiştireceğim. İstersem bazı şeyleri geri alabilirim ya da öylece bırakabilirim, pek fark etmez. BIOS’a bile bakmıyorlar, sadece laptopun altına bakıp geçiyorlar. Hatta geçen sefer heatsink macununu bile değiştirdiklerini sanmıyorum, çünkü sıcaklıklarım aynıydı, 3–4°C bile fark etmedi

Sir, even if you do something about the BIOS yourself, it voids the warranty. But if that's not a problem for you, you can use the same hardware.

KJAHDSFLKJHDASFKJ What can I say, congratulations on your 2-year warranty.
eşekkürler kanka. Ama merak etme, kullanmayacağım bu biraz kaba olurdu