R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #1 Anlamadım gitti. Ben hiçbir şekilde ellemiyorum fakat kendi kendine kapanıp açılıyor. Elektrik falan gitmesinden olamaz, çünkü elektrik gitmiyor. Laptop Casper Excalibur G870 modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Anlamadım gitti. Ben hiçbir şekilde ellemiyorum fakat kendi kendine kapanıp açılıyor. Elektrik falan gitmesinden olamaz, çünkü elektrik gitmiyor. Laptop Casper Excalibur G870 modeli.
1 14742 41 Başarılı Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 799 Çözümler 3 Beğeniler 422 1 Haziran 2025 #2 İnternet sürücüleri güncel mi? Virüs taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
tux69 4 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 3 Beğeniler 62 Yer Kocaeli 1 Haziran 2025 #3 Soketinden biraz çıkmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #4 14742 dedi: İnternet sürücüleri güncel mi? Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olmaz, dikkat ediyorum her siteye girmiyorum. tux69 dedi: Soketinden biraz çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopta nasıl anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
14742 dedi: İnternet sürücüleri güncel mi? Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olmaz, dikkat ediyorum her siteye girmiyorum. tux69 dedi: Soketinden biraz çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Laptopta nasıl anlayacağım?
tux69 4 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 3 Beğeniler 62 Yer Kocaeli 1 Haziran 2025 #5 Silinen üye dedi: Virüs olmaz, dikkat ediyorum her siteye girmiyorum. Laptop'da nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam benim de bu konu hakkında fazla bilgim yok bence en iyisi servise gitmek. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Virüs olmaz, dikkat ediyorum her siteye girmiyorum. Laptop'da nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam benim de bu konu hakkında fazla bilgim yok bence en iyisi servise gitmek.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #6 tux69 dedi: Hocam benim de bu konu hakkında fazla bilgim yok bence en iyisi servise gitmek. Genişletmek için tıkla... Laptopu ilden almıştım. Şimdi ilçedeyim. Bir kendim çözmeyi deneyeceğim, bulur isem paylaşırım. Teşekkürler cevap için. Artı 0 Eksi
tux69 dedi: Hocam benim de bu konu hakkında fazla bilgim yok bence en iyisi servise gitmek. Genişletmek için tıkla... Laptopu ilden almıştım. Şimdi ilçedeyim. Bir kendim çözmeyi deneyeceğim, bulur isem paylaşırım. Teşekkürler cevap için.
tux69 4 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 3 Beğeniler 62 Yer Kocaeli 1 Haziran 2025 #7 Silinen üye dedi: Laptopu ilden almıştım. Şimdi ilçedeyim. Bir kendim çözmeyi deneyeceğim, bulur isem paylaşırım. Teşekkürler cevap için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ama genelikle sorun driverlarda olmuyor onu belirteyim genellikle darbe kaynaklı sorunlar bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Laptopu ilden almıştım. Şimdi ilçedeyim. Bir kendim çözmeyi deneyeceğim, bulur isem paylaşırım. Teşekkürler cevap için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ama genelikle sorun driverlarda olmuyor onu belirteyim genellikle darbe kaynaklı sorunlar bunlar.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #8 tux69 dedi: Rica ederim hocam ama genelikle sorun driverlarda olmuyor onu belirteyim genellikle darbe kaynaklı sorunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... İyi ama laptop yeni daha. Bir yere vurmadım sıfır aldım cihazı. Artı 0 Eksi
tux69 dedi: Rica ederim hocam ama genelikle sorun driverlarda olmuyor onu belirteyim genellikle darbe kaynaklı sorunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... İyi ama laptop yeni daha. Bir yere vurmadım sıfır aldım cihazı.
tux69 4 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 166 Çözümler 3 Beğeniler 62 Yer Kocaeli 1 Haziran 2025 #9 Silinen üye dedi: İyi ama laptop yeni daha. Bir yere vurmadım sıfır aldım cihazı. Genişletmek için tıkla... Garipmiş hocam evde çözülebilecek bir soruna benzemiyor imkanınız varsa servise vermeniz dediğim gibi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İyi ama laptop yeni daha. Bir yere vurmadım sıfır aldım cihazı. Genişletmek için tıkla... Garipmiş hocam evde çözülebilecek bir soruna benzemiyor imkanınız varsa servise vermeniz dediğim gibi.
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 471 1 Haziran 2025 #10 Bu yazılımsalda olabilir, eski laptopumda çok yaşadım. VPN, Hamachi gibi uygulamalardan internetim çok kesiliyordu, sıfırladım cihazı sonrası öyle kurtulmuştum. Silinen üye dedi: Anlamadım gitti. Ben hiçbir şekilde ellemiyorum fakat kendi kendine kapanıp açılıyor. Elektrik falan gitmesinden olamaz, çünkü elektrik gitmiyor. Laptop Casper Excalibur G870 modeli. Genişletmek için tıkla... G870'in hangi modeli 4060 olan mı ? Artı 0 Eksi
Bu yazılımsalda olabilir, eski laptopumda çok yaşadım. VPN, Hamachi gibi uygulamalardan internetim çok kesiliyordu, sıfırladım cihazı sonrası öyle kurtulmuştum. Silinen üye dedi: Anlamadım gitti. Ben hiçbir şekilde ellemiyorum fakat kendi kendine kapanıp açılıyor. Elektrik falan gitmesinden olamaz, çünkü elektrik gitmiyor. Laptop Casper Excalibur G870 modeli. Genişletmek için tıkla... G870'in hangi modeli 4060 olan mı ?