Kvothe
Uzman
Bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
GameGaraj. Excalibur'un ne olduğunu herkes biliyor.Bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Kesinlikle öneririm, pil ömrü yüksek, performansı, donanımı, ekranı, hoparlörü, tasarımı çok iyi bir dizüstü. Bilinmedik markaların kalitesiz ve pahalı dizüstüleri yerine bunu alın daha iyi olur. "Abi Casper kötü ya." diyenlerin tek savunmaları olan eski nesillerdeki aşırı ısınma problemi falan da yok. Cyberpunk 2077'de dahi Ultra ayarlar, Ray Tracing, Path Tracing, DLSS vs. her şey açık şekilde şehir içinde ve kalabalık yerlerde bile 80-100 FPS arası FPS'ler aldım ve GPU/CPU sıcaklıkları ortalama 70-80 aralığında idi.
Nitro 16 veya 5, LOQ, belki bulursanız son nesil Victus "16".Bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
LOQ'ların garantisi Acer'i tokatlayacak durumda. Bu yuzden anakart sorunu pek önemli değil bence.Bana göre al birini vur ötekine. Acer Nitro serisine bakılmalı. LOQ anakart yakma sorunlu, Victus hall sensör sorunlu alınacak cihazlar değiller. Cihazı kullanılmayacak, kullanılsa bile kötü performans verecek duruma sokan hatalar bunlar.
LOQ'ların garantisi Acer'i tokatlayacak durumda. Bu yuzden anakart sorunu pek önemli değil bence.
Victus'ların hallsensorlerinin garanti olayını bilmiyorum ama son nesil Victus 16'lar oldukça güzel cihazlar.
Nitro 16 veya 5 ise bazı cihazlar harici çok iyi bir seri.
Doğrudur hocam, tercih meselesi.6 ay içinde 2 defa anakart yakarsa önemli bir sorun olur. Özellikle mena bölgesi bu şikayeti bolca yaşıyor. Victus 16 larda problem var zaten. Yılda 2 defa falan göndermeniz gerekiyor garantiye. Bu garanti ve kargo sürecini çekmeye değmez.
LOQ'ların garantisi Acer'i tokatlayacak durumda. Bu yuzden anakart sorunu pek önemli değil bence.
?