TurkNeo
Çalışkan
- Cihaz
- G870
İkinci el olarak uyguna bulup aldığım G870 laptop (garantisi hala var) aşırı ısınıp termal kısma yaşıyordu. Ben de ısındığını fark edip servisine gönderip bakım yapılmasını istedim ve sonuç hüsran oldu. Tabii ki böyle bir servisten ne beklenebilir? Sonra kendim macun yenileme kararı alıp elimde bulunan MX-4'ü kullandım. Fakat sonuç yine hüsran değerler 94 derecede frekans 2.4GHz'de. Ben de bunun üzerine PTM7950 almayı düşündüm ve ne yazık ki yeni gümrük yasası ile bu çok zor. Biraz araştırıp sarı sitede satan birisini buldum fakat 1800 gibi bir fiyata satıyordu bu da bana aşırı pahalı geldi. En sonunda MX-6 almaya karar verdim. Cihazın soğutucusunu söktüm macun çok aşırı değil ama biraz pump-out yapmıştı. Fanlar normal blok temiz durumdaydı. Yine de bloku, çipleri ve fanları IPA ile temizledim. Sakız gibi olan MX-6'yı doğrudan parmağım ile uyguladım ve sonuç resimde de görüldüğü gibi gayet iyi. Forumda bir sürü kullanıcı çok aşırı ısınıyor diyor. Beğendiğiniz bir bilgisayarcıya veya kendiniz MX-6 veya PTM7950 kullanarak sorunu bir nebze düzeltebilirsiniz. Tabii ki de bir Casper cihazı bu başka sorunlar da çıkartacaktır. İyi sosyaller.
(Soldaki görsel)benim uyguladığım MX-6 ile (frekans değerlerine dikkat edelim.) (sağdaki görsel) Casper yetkili servisinin markası belli olmayan macun ile yaptığı bakım sonrası değerler.
Forumda yeniyim hatalarımdan dolayı özür dilerim.
(Soldaki görsel)benim uyguladığım MX-6 ile (frekans değerlerine dikkat edelim.) (sağdaki görsel) Casper yetkili servisinin markası belli olmayan macun ile yaptığı bakım sonrası değerler.
Forumda yeniyim hatalarımdan dolayı özür dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: