Tekrar olarak servisle görüştüm müşteri temsilcisiyle durum normalmiş rapor vs veremezlermiş ısrarlarım sonucu departmana ileteceklermiş görselleri…

Arkadaşlar destek verir misiniz müşter hizmetleri problem yok diyor değişim vs olmazmış THH başvursam sonuç alır mıyım sizce iademi değişimmi olarak talep etmeliyim.
Denemeden bilemezsin. Bende yeni bir monitör almıştım. Işık sızmasının fazla olduğunu düşündüğümden THH'ye başvurdum bugün. Altı ay sürüyor diyorlar fakat o süre zarfında ürünü sende olacak zaten. Ya haklı bulunup değişim / iade olacak. Ya da haksız bulunursak ürünü kullanmaya devam edicez. (Üretici firmaya resimlerini göndermiştim normal dediler. Ben yine şansımı denemek için teknik servise gönderdim bugün ellerine ulaştı. Eğer tamir veya değişim raporu çıkarsa THH başvurumu iptal ederim zaten.)

Denemeden bilemezsin. Bende yeni bir monitör almıştım. Işık sızmasının fazla olduğunu düşündüğümden THH'ye başvurdum bugün. Altı ay sürüyor diyorlar fakat o süre zarfında ürünü sende olacak zaten. Ya haklı bulunup değişim / iade olacak. Ya da haksız bulunursak ürünü kullanmaya devam edeceğiz. (üretici firmaya resimlerini göndermiştim normal dediler. Ben yine şansımı denemek için teknik servise gönderdim bugün ellerine ulaştı. Eğer tamir veya değişim raporu çıkarsa THH başvurumu iptal ederim zaten.)

Hocam sizce yine servise göndereyim mi bana da normal dediler yoksa direk THH mi?

Bu arada hocam başvuru hakkında rica etsem destek olur musunuz? Nasıl yapacağım konusunda.

Son düzenleme:
Denemişsin ve sonuç alamamışsın. Ben haklı olsamda bir daha göndermezdim sonuçta yüzde doksan yine normal diyecekler. Tüketici hakem heyeti yaz arama motoruna. E devlet üzerinden devam edeceksin. Oraya aldığın yerin bilgilerini, fatura bilgilerini, şikayetini gireceksin. Sonra uzun bir süre bekleyeceksin artık şansına ne zaman nasıl bir cevap gelirse. Bende konu açmıştım yazan dostların tavsiyeleriyle başvurdum.

Teşekkürler hocam.

Hocam anlıyorsanız rica etsem bakabiir misiniz? Sanki cihazın vidasıyla oynanmış değil mi? İki taraf aynı değil çünkü etiket olan kısımda oynanmış gibi sanki.

Dosya Ekleri

• IMG_8886.webp
    IMG_8886.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8888.webp
    IMG_8888.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

Hocam anlıyorsanız rica etsem bakabiir misiniz? Sanki cihazın vidasıyla oynanmış değil mi? İki taraf aynı değil çünkü etiket olan kısımda oynanmış gibi sanki.
İlk attığınız vida sanki oynanmış, üzerinde izler var gibi görünüyor. İkinci resimdekiler daha temiz duruyor fotoğrafta.

Evet hocam onu fark ettim cihaza müdahale olmadığı yazılmıştı servis kağıdına bunu da sunacağım sizce haklı çıkma ihitmalim var mıdır?