4090 her ne kadar 5080'den iyi performans verse de ben bu parayi ikinci el bir Casper'a asla vermezdim sahsen.

Beynimdeki yazılım şöyle çalışıyor.

Kod:
Koşul: Eğer biri sana bilgisayar soruyorsa ve içerisinde bu kelimeler geçiyorsa:

1. Casper
2. Excalibur
3. Monster

Görev: "SAKIN ALMA!" diye bağır.

Ondan sonra Joel ve Ellie ile kalitesiz bir maceraya atılırsın.

Bence sen en iyisi bütçe yaz sonra da gelen öneriler arasında AMD işlemcili bir cihaz al. Intel cihaz da alma.

Açıkçası bu marka almayı düşünüyorsan öncelikle Şikayetvar ve Google yorumlarına bakmanı öneririm. Bu forumda insanların %90'ı sana önermeyecektir keza. Fan boy olmaktan ziyade, objektif olmak için. Başka düşündüğün bir marka var mı peki? Muhtemelen sizi fiyatına nazaran özellikler cezbediyordur. Ama her fiyat-performans ürünü iyi olacak diye bir kaide yoktur. Daha önce G870 için konu açmışsınız, orada da benzer şeyler söylemişler size çünkü.

Son düzenleme:
Beynimdeki yazılım şöyle çalışıyor.

Kod:
Koşul: Eğer biri sana bilgisayar soruyorsa ve içerisinde bu kelimeler geçiyorsa:

1. Casper.
2. Excalibur.
3. Monster.

Görev: "SAKIN ALMA!" diye bağır.

Ondan sonra joel ve ellie ile kalitesiz bir maceraya atılırsın.

Bence sen en iyisi bütçe yaz sonra da gelen öneriler arasında AMD işlemcili bir cihaz al. Intel cihaz da alma.

Bütçe konusunda emin değilim bazı ekran karlarına baktığımda 720p de 27-28 FPS'i gecmiyor aradığım özelikle olan cihazlar ise Casper Excalibur'ya da Monster benzeri cihazlar oluyor 2 TB SSD ve 32 GB RAM'li oyuncu laptoplarına baktığımda en uygun fiyatlı RTX 2050'li G870 ve RTX 3050 G770 modeleri var ayrıca Casper Excalibur almaktada kararsız kaldım acıcaksı en başta oyuncu laptopu almakta sebebim dışarıda oyun oynamak ve Office işlerimi halletmek ama Casper Excalibur hem batarya süresi hem performans olarak işlerimi görecek mi bilmiyorum.

4080 al ama Casper alma daha iyi. Ciddiyim.

Ayrıca konuyu hortlatıyorum gercekten cok özür dilerim konuyla alakasız oldu ama Windows 10 da ISO halindeyken Defender ve Update nasıl kaldırabilirim?

Ayrıca konuyu hortlatıyorum gercekten cok özür dilerim konuyla alakasız oldu ama Windows 10 da ISO halindeyken Defender ve Update nasıl kaldırabilirim?
Bunun için yakında ISO yayınlayacağım dostum. Yayınladığım ISO var ama daha iyisini yapacağım.

4080 al ama Casper alma daha iyi. Ciddiyim.

Casper almak yerine HP Victus RTX 4050 alabilirim ya da AMD RX6550M ekran kartlı HP Victus laptop sonradan 2 TB SSD ve 32 GB RAM yükseltmesi yapabilirim ama RAM ve SSD yükseltmesi yapmak cihazı garantiden çıkartır mı konusunda emin değilim.

Bunun için yakında ISO yayınlayacağım dostum. Yayınladığım ISO var ama daha iyisini yapacağım.

Anladım tekrardan cok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin ayrıca yaptığınız Windows 11 sürümünde kurulum ekranında bilgisayar siyah ekranda kalıp yeniden başlatıyordu bu sorunu sonradan cözemedim orijinal msdn Windows 11 ISO'su ile denediğimde böyle problemle karşılaşılmiyordu.

Casper almak yerine HP Victus RTX 4050 alabilirim ya da AMD RX6550M ekran kartlı HP Victus laptop sonradan 2 TB SSD ve 32 GB RAM yükseltmesi yapabilirim ama RAM ve SSD yükseltmesi yapmak cihazı garantiden çıkartır mı konusunda emin değilim.
Cihazı garantiden çıkarmaz. Şu an ben de Ryzen 7 4050 Victus'tan yazıyorum. Bu sorundan başka hiçbir şikayetim yok: https://techolay.net/sosyal/konu/hp-victus-hall-sensorun-c-kar-lmas-islemciyi-limitler-mi.106878/

Ama dikkat et bazı Victus modellerinde tek RAM slotu oluyor. Onun dışında klavye hissiyatını çok sevdim. 16.1 modelinin 15.6'dan bir tık daha büyük olması da beni biraz daha rahatlattı.

HP'yi hiç sevmem ama Victus kesinlikle tavsiye ederim.