Rehber Casper Gigabyte H510M-H Anakart BIOS Güncelleme Rehberi

@Southern
Merhaba kardeşim, günaydın.

Tüm adımları uyguladığını varsayarak, şimdi şöyle yapacaksın:
BIOS’a girip USB belleği birinci sıraya al, ardından F10 tuşuna basarak kaydet ve sistemi yeniden başlat.

Tamam teşekkürler reis vallaha 2 sene oldu hiçbir yerde rehber falan yoktu sen yapmışsın eline sağlık yarın WhatsApp'tan isteyeceğim dosyayı Casper'dan.

@Southern
Sana yardımcı olabilirim kardeşim. WhatsApp’tan yazma, genelde mail üzerinden iletişim kur.
Sana hemen şöyle bir örnek vereyim:

Bu maili kendi sistem bilgilerinle düzenleyip gönderebilirsin kardeşim, uğraşmana gerek yok. Yani sana örnek olması için direkt hazır bir mail yazdım.

Genelde geri dönüş süresi yorgunluğa göre değişiyor. Ben mail attığımda, yaklaşık 30–35 dakika sonra geri bildirim yapmışlardı.

Ha bu arada, bunu yazmayı unutmuşum: Maili destek@casper.com.tr adresine göndereceksin.

Dosyayı aldıktan sonra takıldığın bir yer olursa ya da kafana takılan bir soru olursa, lütfen hiç çekinmeden sor kardeşim.

Bilgisayarı kapat, kasanın arkasından güç kablosunu çıkar. 2-3 dakika bekle sonra tak.

Merhaba bende sizinle aynı anakartı kullanıyorum e kasayı E600 onlardam Update istediğimde F14 verdiler dosyanın adı H510MH_V1.10 sonra 32 GB'lik USB diskimi taktım Rufus'tan FAT32 yaptım içine bunları attım BIOS'da Q flasha girince ve USB'i belleği seçince bulamıyor dosyayı yani bomboş gösteriyor

Merhaba, hayırlı akşamlar.

Eğer BIOS sürümü eskiyse, Q-Flash bunu görmeyebilir. BIOS sürümün nedir, benimle paylaşır mısın lütfen?

BIOS sürümüm şu an F8 Secure Boot'u açamıyorum hiçbir şekilde çünkü BIOS sürümüm eski Sevdiğim oyunları oynayamıyorum

Disk ayarlarım

Son düzenleme:
BIOS sürümüm şu an F8

Tamam o zaman, BIOS sürümü eski olduğu için Q-Flash, attığın dosyaları maalesef görmüyor.

Şimdi şöyle yapacaksın dostum:
  1. Rufus ile USB belleğini FAT32 formatında yeniden biçimlendir.
  2. Casper'ın sana attığı tüm dosyaları USB belleğin içine kopyala.
  3. Her şeyi tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
  4. DEL tuşuna basarak BIOS'a gir.
  5. BOOT sekmesine gel ve Boot Option #1 kısmında şu an Windows Boot Manager seçiliyse, onu USB belleğin olarak değiştir.
  6. Ardından F10 tuşuna basıp kaydet ve çık.
Bu işlemlerden sonra EFI Shell otomatik olarak açılmalıdır.

Ben F12 ye basıp seçmeye çalıştım olmamıştı inşallah şimdi olur deneyeceğim teşekkürler

Ben F12 ye basıp seçmeye çalıştım olmamıştı inşallah şimdi olur deneyeceğim teşekkürler
Eğer aynı anakart ve modeli kullanıyorsak, bizim anakartta BIOS’a DEL tuşu ile giriliyor.

Zaten bunu da sen demiştin; aynı anakartı kullanıyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…