Merhaba arkadaşlar. Gigabyte A620M H anakartını kullanıyorum ve F36g sürümünde şu an. Rev numarasını bilmediğim için güncelleme yapmadım. Kasanın camını çıkarıp anakartı epey bir incelesem de numaranın yerini bulamadım. Soğutucuyu vs. sökmek istemiyorum, bu işlerden hiç anlamam. Denediğim birkaç uygulama da rev numarasını göstermedi. CSM kapatmam gerekiyor; AMD Adrenalin sürekli CSM detected hatası veriyor, https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-N4XCSM.html?utm_campaign=GPU-N4XCSM&utm_medium=redirect&utm_source=301 bu siteye yönlendiriyor.
Sorunum şu ki, CSM kapatmak için Disabled'a tıkladığımda BIOS donuyor, her şey kilitleniyor; kasa düğmesinden kapatabiliyorum ancak. Aylarca sıkıntı etmedim ama bir iki aydır takılmalar arttı. Güncelleme yaptıkça bir şeylerin stabilitesi gidiyor, WhatsApp/Instagram uygulamaları gibi şeyler arada takılıyor. Gigabyte Control Center'dan mı güncellemeliyim sizce? CSM kapatırken neden donuyor? GCC BIOS güncellemesi de benzer bir sıkıntı yaratabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ekran kartım PowerColor RX 9060 XT 16 GB.
Sorunum şu ki, CSM kapatmak için Disabled'a tıkladığımda BIOS donuyor, her şey kilitleniyor; kasa düğmesinden kapatabiliyorum ancak. Aylarca sıkıntı etmedim ama bir iki aydır takılmalar arttı. Güncelleme yaptıkça bir şeylerin stabilitesi gidiyor, WhatsApp/Instagram uygulamaları gibi şeyler arada takılıyor. Gigabyte Control Center'dan mı güncellemeliyim sizce? CSM kapatırken neden donuyor? GCC BIOS güncellemesi de benzer bir sıkıntı yaratabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ekran kartım PowerColor RX 9060 XT 16 GB.
Son düzenleyen: Moderatör: