Casper neden önermiyoruz, işte sebepleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TRFX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 913
  • Etiketler Etiketler
    casper neden
Yazılım kısmından ilerledim hocam.Evet bazı yerlerde hatalarım fakat ne yapalım sırf rehber için sıfırdan G870 alıcak durum yok.Ama o kadar eskide değil onuda belirteyim 2022 yılında üretimi bitti garanti süreleri bu yıl itaberi ile biticek.

Yeni yapay zekaya sordum 2019 yılında satışa çıkmış gerçekten eski değil. Bana çok eski havası verdi cihaz nedenini anlamadım. Yine de Casper olsa da ucuz bir cihaza benzemiyor, iyi para var mış ki almışsınız bunu.

O kadar para verip memnun olmamanızı anlayabiliyorum. O sıralar HP Omen'in efsane kasası vardı onu aldı kuzenim pahalıydı bu tür laptoplar o dönemler. Ben ekmek banıyordum kuzenimin laptopta, o da canavar bir fan sesi var korkudan kapatmıştım.

Oyuncu laptopları hiçbir zaman ucuz olmuyor. Bana laptop almak bile sıkıntılı geliyor maalesef.

Casper, Monster gibi markalardan uzak durulmalı. İnsanı hayattan bezdirir.

Casper, Monster gibi markalardan uzak durulmalı. İnsanı hayattan bezdirir.
Her geldiğim Casper konusuna aynı yorumu yapmanız beni hem korkuttu hem sıktı. 2+ yıldır kullanıyorum daha almayın dedirtecek bir şeyle karşılaşmadım şükür ama çıkadabilir yani.

@4323, öncelikle her ürün sorun çıkartabilir ancak bu dediğimiz markalar, kullanıcı gözünde olumsuz PR'a sahiptir ve ürünleri de genellikle kalitesiz malzemelerden üretildiği için tercih edilmesi tavsiye edilmiyor.

Metal alışım hissiyat olarak bana iyi geldi kasada. Ben yanlış düşünüyorum diye daha önce söylemedim ama CihazTV'de kendine almış malzeme kalitesini beğenmişti. Lakin gamegaraj kadar iyi seğil crossload'ı falan. Yazılımda öyle. Fiyatına münhasır beğenmişti o da.

Şu an kullanıyor uzun kullanım sonucu paylaşacakmış. Sorun çıkarsa duyacağız.

İfadeler: 143
@4323, bu markaların PR genel olarak kötü. Kaliteli ürün üretirlerse ve PR düzeltirlerse bilemem. O zaman öneririz ve tercih ederiz.

Hocam çok haklısınız gerçekten çok kalitesizler Casper PSU kendi kendine bozuldu bildiğiniz sigortalar attı ve anakartın yarısı bozuldu SATA portları 1 RAM slotu ve PCI Express ekran kartı slotu bozuldu. Performans olarak bence iyiler ama malzeme kalitesi sıfır direk bence yapmak için yapıyorlar.

Casper gibi markalar zaten adı sanı duyulmamış anakartları kakalıyorlar. Atom Bilişim'in atası.

Atom Bilişim'in atası.
Güzel sallamasyon. Atom bilişim ile alakası senin profil resmin ile konunun alakasi gibi.

VIA serisi berbat diyorlardı, PSU'larında berbat olduğunu sayenizde görmüş olduk. Gerçi psu işi çok hassas bence patlamadığına dua edin fiyatı uygun psu demek risk demek. Frisby ve rempage gibi markalar buna örnek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…