Önceki mesajımda masaüstü ile ilgili bir şey yazacaktım ama vazgeçmiştim. Casper Masaüstü PC ler hakkında söylediklerinize katılıyorum. Şaşırtıcı derecede uzun ömürlü idiler.Ben daha hiç bir marka yüzünden bilgisayar tamircisine gitmedim. Çocukken Asus laptopum ve benim olmayan Casper seti vardı. Set dediğim monitör klavye vs. takım hepsi dahil de işte. Ben kendim karıştırarak bozuyordum öyle gidiyorduk tamirciye.
Yani Casper değil ben suçluydum. Asus laptopuma gelecek olursak Asus laptopum 10. yılına geldiğinde fan ömrünü doldurdu emekli ettik. Bu sırada HP Omen 15 efsane kasa gibi laptoplarda kullandım kuzenimin tabii, bu arada Asus laptopumda efsanedir dönemi için. Sağlamdır dediğim gibi Casper'ın monitörü de ölümsüz çıktı. Aklımda bunlar kaldı, Asus TUF A15 vardı yakın arkadaşlarımda deli gibi ghosting vardı panelinde mesela, ben rahatsız olmuştum o fark etmemişti. Hani risk aldım evet ama aslında global marka laptop almakta risk fiyat bilgin yoksa. Mağazalarda sırf global marka diye +10K fiyat girenler yok değil.
Son düzenleyen: Moderatör: